ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ατρόμητο

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ατρόμητο
Γουέιν Τόμας Τάσο Κραμάνος

Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις μεταγραφές του και ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Τάσου Κραμάνου και του Άγγλου αμυντικού Γουέιν Τόμας.

Όταν οι άλλοι σταματούν και περιμένουν διάφορες... απαντήσεις ο Ατρόμητος συνεχίζει ακάθεκτος τις μεταγραφές του και όπως όλα δείχνουν θα είναι, ίσως, η πιο έτοιμη ομάδα από όλες για τη νέα σεζόν.

Σε αυτό το σκεπτικό δυο ακόμα μεταγραφές ολοκληρώθηκαν μέσα σε 24 ώρες και αναμένεται καλύψουν κενά σε άμυνα και επίθεση.

Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό Γουέιν Τόμας που υπέγραψε για ένα χρόνο: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γουέιν Τόμας (Wayne Thomas).

Ο Άγγλος αμυντικός, ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Τρίτη αφού προηγουμένως είχε «τσεκαριστεί» σε πολλούς αγώνες, μέσω DVD, από το τεχνικό επιτελείο και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, και την Τετάρτη ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι για να κάνει προπονήσεις.

Σήμερα το μεσημέρι, και αφού προπονήθηκε κανονικά το πρωί, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου".

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του νεαρού άσου Τάσου Καραμάνου: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου αλλά και μελών του διοικητικού συμβουλίου του Αστέρα Μαγούλας από τον οποίο μετεγγράφηκε στην ομάδα μας."

"Μου αρέσει πως σκέφτεται ο προπονητής"

Οι δηλώσεις των δυο ποδοσφαιριστών, με τον Τόμας να είναι πρώτος: "Βρίσκομαι λίγες μέρες στην ομάδα κι εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το φανταστικό κλίμα που υπάρχει. Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν εξαιρετικά από την πρώτη κιόλας προπόνηση και όλα είναι υπέροχα. Αισθάνομαι ότι είμαι στα καλύτερα μου χρόνια, νιώθω ολοκληρωμένος και το μυαλό μου είναι πιο ώριμο. Θέλω όλη αυτή την εμπειρία μου να την προσφέρω στον Ατρόμητο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται ο προπονητής και περιμένω πλέον με πάρα πολύ ενθουσιασμό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έρχομαι στην Ελλάδα για να ζήσω την κουλτούρα της και να απολαύσω τον πολιτισμό της, παράλληλα είναι ένα test για τον εαυτό του για να δω πως θα είμαι απέναντι στους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας.

Πιστεύω κι εύχομαι να προσφέρω στον Ατρόμητο που είναι ένα υπέροχο club και ο στόχος μας πρέπει να είναι τα πλέι –οφ και η έξοδός μας στην Ευρώπη".

Και η δήλωση του νεαρού άσου: "Καταρχήν πρέπει να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας, τον προπονητή μου Στέλιο Βογιατζή, τον εκπρόσωπό μου κύριο Κάπουα και την οικογένεια μου γιατί φέτος ζήσαμε μια υπέροχη χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο Αστέρας μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω ένα πολύ μεγάλο άλμα στην καριέρα μου, να ζήσω αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία και πρέπει να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν στον Ατρόμητο αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό.

Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Γιώργο Δώνη, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο που μου προσφέρουν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου αλλά και ιδιαιτέρως τον σκάουτ κύριο Τόλη Αποστόλου που ήρθε πολλές φορές για να με δει, με κρύα και με χιόνα, και με πίστεψε. Ο Ατρόμητος είναι ένα από τα ελάχιστα σωματεία με τόσο καλή οργάνωση, έχει πολύ καλό όνομα σε όλη την Ελλάδα και ειδικά τα νέα παιδιά θέλουν να δείξουν την αξία τους και να αναγνωριστούν φορώντας τη φανέλα του. Είναι τιμή μου που ένα σωματείο όπως ο Ατρόμητος ενδιαφέρθηκε για μένα και με ενέταξε στην οικογένειά του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ