CHAMPIONS LEAGUE

"Διπλό" στο "Ζερλάν", κορυφή η Μπάγερν

"Διπλό" στο "Ζερλάν", κορυφή η Μπάγερν
κλόζε

Η Μπάγερν επικράτησε με 3-2 της Λιόν στο "Ζερλάν" και έτσι πήρε την 1η θέση, αφήνοντας 2ους τους Γάλλους (videos)

Η Φιορεντίνα με γκολ του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο επικράτησε της Στεάουα μέσα στο Βουκουρέστι και εξασφάλισε έτσι την συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας μέσω του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Λιόν - Μπάγερν 2-3

Πραγματικά σπουδαίο το ματς στο "Ζερλάν", όπου η Μπάγερν κατόρθωσε να προηγηθεί με 3-0 πριν το ημίχρονο, ενώ η Λιόν, το πάλεψε στην επανάληψη, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-3.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε πέτυχε δύο γκολ (11' και 37'), ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Φρανκ Ριμπερί (34'), ενώ για τους Γάλλους μείωσαν απλά οι Σιντνεΐ Γκοβού (52') και Καρίμ Μπενζεμά.

ΛΙΟΝ: Λορίς, Γκασαμά (64' Σέλστρεμ), Μενσά, Μπουμσόνγκ, Γκρόσο, Μακούν, Τουλαλάν, Γκοβού, Μουνιέρ (64' Φρεντ), Έντερσον (77' Ντελγκάδο), Μπενζεμά.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ρένσινγκ, Όντο (93' Μπρένο), Ντεμικέλις, Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Φαν Μπόμελ, Μπορόφσκι, Σβαϊνστάιγκερ (89' Χαμίτ Άλτιντοπ), Ριμπερί, Κλόζε (68' Ότλ), Τόνι.

Στεάουα Β. - Φιορεντίνα 0-1

Με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στο 66' το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση του Βουκουρεστίου, έτσι οι "Βιόλα" πήραν την 3η θέση.

Για την Στεάουα εκτός αποστολής ήταν ο Παντελής Καπετάνος που είναι τραυματίας, ενώ για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε στο 72' ο Γκολάνσκι.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ζαπάτα, Γκολάνσκι, Μπάτσιου, Ραντόι, Μαρίν, Πέτρε, Τιάγκο Γκόμες (88' Πλέσαν), Νικολίτα, Χουάμ Τόγια, Ντάιρο Μορένο, Σεμέδο (57' Λόβιν).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Φρε, Τζάουρι, Γκαμπερίνι, Κρόντλουπ, Βάργκας, Φελίπε Μέλο, Ντονάντελ, Μοντολίβο (91' Μάζι), Σαντάνα (78' Αλμιρόν), Μούτου, Τζιλαρντίνο (83' Οσβάλντο).

Η τελική βαθμολογία

Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί
1. Μπάγερν 6 14
2. Λιόν 6 11
3. Φιορεντίνα 6 6
4. Στεάουα 6 1


Λιόν - Μπάγερν Μ. 2-3



Στεάουα - Φιορεντίνα 0-1




























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ