ΠΑΟΚ

"Διψασμένοι για αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ"

"Διψασμένοι για αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ"

Ο πρόεδρος των Σάμροκ Ρόβερς, Τζόναθαν Ρόουτς, επισήμανε πως η ομάδα του θα κάνει το καλύτερο στον αγώνα της Πέμπτης (20/10) με τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, των Σάμροκ Ρόβερς, Τζόναθαν Ρόουτς, σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα του εκπροσωπεί την Ιρλανδία και πως την Πέμπτη (20/10) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όλα τα βλέμματα της χώρας θα είναι στραμμένα στο συγκεκριμένο ματς.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στον "Libero" ανέφερε πως οι Σάμροκ είναι διψασμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα με τον "Δικέφαλο", ενώ επισήμανε πως γνωρίζει για την αγωνιστική ποιότητα των "ασπρόμαυρων" όσο και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Για το ποιοι είναι οι στόχοι των Σάμροκ Ρόβερς στο Γιουρόπα Λιγκ: "Είναι τιμή για εμάς που για πρώτη φορά στην ιστορία του ιρλανδικού ποδοσφαίρου είναι μια ομάδα στους ομίλους της διοργάνωσης. Πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να είμαστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη περίοδο αν γίνεται να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο και στην Ευρώπη. Πάντως ο μεγάλος μας στόχος είναι να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λίγκ".

Για το αν δέχεται πως είναι οι Ιρλανδοί έχουν την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου: " Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Είμαστε μια δυνατή ομάδα ειδικά όταν παίζουμε στο Δουβλίνο. Είναι σημαντικό να μας βλέπουν οι αντίπαλοι ως αδύναμους του ομίλου. Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Εκπροσωπούμε την Ιρλανδία και είμαστε διψασμένοι να κάνουμε κάτι καλό. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί θα μας βλέπει όλη η χώρα".

Για το αν του έχει κάνει εντύπωση κάτι αναφορικά με τον "Δικέφαλο": "Ξέρω πως έχει μια καλή ομάδα, γνωρίζω για τους παθιασμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα και αυτό ένα κίνητρο για εμάς".

Για το γεγονός πως στο παιχνίδι με την Τότεναμ υπήρχε μεγάλος αριθμός Ιρλανδών φίλων των Σάμροκ, ενώ στο ματς με την Ρούμπιν όχι: " Για το ματς καταρχάς με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι πολλοί φίλοι της ομάδας γιατί γνωρίζουν για τις απεργίες στην Ελλάδα. Όσοι ήμασταν στο Λονδίνο ήταν και με την Ρούμπιν. Δηλαδή 4-5.000. Αυτοί είναι οι φανατικοί μας οπαδοί. Το κακό είναι πως πολλοί φίλοι μας υποστηρίζουν πολλές αγγλικές ομάδες. Μάλιστα στο ματς με την Τότεναμ υπήρχαν μαζί μας και οπαδοί άλλων αγγλικών ομάδων και γι' αυτό πανηγυρίστηκε και έξαλλα το τέρμα που πετύχαμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ