ΠΑΟΚ

Διψασμένος ο Ίλιεφ

Διψασμένος ο Ίλιεφ
ιλιεφ

Ο Ίβιτσα Ίλιεφ συγκέντρωσε τα βλέμματα με την Κάλιαρι ενώ δήλωσε πως είναι διψασμένος να προσφέρει

"Είναι φανταστικό να αγωνίζεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο", δήλωσε μετά τη λήξη του χθεσινού φιλικού με την Κάλιαρι ο Ίλιεφ και πρόσθεσε:

"Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο 60% των δυνατοτήτων μου. Κάθε μέρα όμως νιώθω όλο και πιο έτοιμος. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα και με μένα ο ΠΑΟΚ θα γίνει καλύτερος".



Κατά τα άλλα ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε συνεννόηση με το υπόλοιπο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με την Κάλιαρι να προχωρήσουν σε αλλαγή του υπάρχοντος χλοοτάπητα.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος της Super League με αφορμή την διακοπή τριών εβδομάδων που θα ακολουθήσει τόσο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας όσο και των εκλογών ενώ πλεονέκτημα είναι και ότι την 3η αγωνιστική ο "Δικέφαλος" είναι να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο δεσμεύτηκε ότι θα χρειαστεί τέσσερις εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου το γήπεδο της Τούμπας θα έχει καινούριο χλοοτάπητα.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάλλου διευκρινίστηκε ότι δικαίωμα εισόδου στην αυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων που είναι να ξεκινήσει στις 19:00 θα έχουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης για την είσοδο στο χώρο της Γ.Σ. θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ