ΑΡΗΣ

Δοκίμασε 4-5-1 - Στο "ψυγείο" ο Ντελόρτε

Δοκίμασε 4-5-1 - Στο "ψυγείο" ο Ντελόρτε
ερναντεθ

Πολλές δοκιμές από Ερνάντεθ στο φιλικό με τη Β' ομάδα - Στο "ψυγείο" ο Ντελόρτε

Στη διάρκεια του φιλικού με τη Β' ομάδα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Ισπανός τεχνικός του Άρη, όπως ήταν επόμενο, έκανε δοκιμές θέλοντας να διαπιστώσει πως το σύνολό του λειτουργεί καλύτερα στην προσπάθειά του να μείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Μεταξύ αυτών ήταν και το σχήμα που χρησιμοποίησε. Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, ο Ερνάντεθ παρέταξε το σύνολό του με 3-4-3 χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά μαζί στα χαφ τους Βιτόλο και Νεμπεγλέρα. Οι δυο τους μάλιστα παρέμειναν στα χαφ ακόμα και όταν ο Ισπανός τεχνικός του Άρη δοκίμασε το σύνολό του σε 4-4-2.

Όσο για το δεύτερο ημίχρονο; Ο Ερνάντεθ ξεκίνησε με 4-5-1 αντί του 3-4-3 το οποίο επίσης στην πορεία προσάρμοσε σε 4-4-2. Εν ολίγοις αυτό που ο Ισπανός τεχνικός του Άρη άφησε να εννοηθεί είναι ότι προτίθεται να χρησιμοποιήσει ένα εκ των 3-4-3 ή 4-5-1 στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Αυτός που σίγουρα, όπως φάνηκε χθες, δεν είναι στα πλάνα του, αφού δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο, είναι ο Αλεχάντρο Ντελόρτε. Ο Αργεντινός επιθετικός του Άρη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του φαίνεται πως βρίσκεται στο «ψυγείο» και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να κληθεί σε απολογία.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ