ΑΡΗΣ

Δοκιμάστηκε από την Χαλ Σίτι ο Γιακούποβιτς

Δοκιμάστηκε από την Χαλ Σίτι ο Γιακούποβιτς
INTIME SPORTS

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς όχι απλά βρίσκεται ένα βήμα προ της εξόδου από τον Άρη αλλά δοκιμάστηκε από την αγγλική Χαλ Σίτι.

Στο μικροσκόπιο της αγγλικής Χαλ Σίτι βρίσκεται ο Έλντιν Γιακούποβιτς του Άρη.

Συγκεκριμένα στην διάρκεια της τριήμερης άδειας που είχε εξασφαλίσει ο Ελβετός τερματοφύλακας (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) βρέθηκε στην βάση της αγγλικής ομάδας στο Μπέρμιγχαμ.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Hull Daily Mail ο Γιακούποβιτς βρίσκεται εκτός πλάνων του Μανουέλ Μασάδο και δοκιμάστηκε από την Χαλ Σίτι.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά αγωνίστηκε και στο φιλικό της Τετάρτης εναντίον της Σέφιλντ αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή, Νικ Μπάρμπι, που τοποθετήθηκε σχετικά.

Ανάμεσα σε όλα φρόντισε να πλέξει το εγκώμιό του λέγοντας: «Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, κάνει πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση», για να διευκρινίσει: «Μέχρι να πάρουμε την τελική μας απόφαση, αλλά και αυτός την δική του, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, ωστόσο είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από την δουλειά του. Μιλάμε με τον ατζέντη του ώστε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Σε ένα μέλλον και μάλιστα άμεσο όπου θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιό του Γιακούποβιτς με τον Άρη. Το διετούς χρονικής διάρκειας που είχε υπογράψει ο διεθνής Ελβετός τερματοφύλακας τον περασμένο Οκτώβριο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013.

Υπενθυμίζεται δε ότι ο Γιακούποβιτς από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά τα δοκάρια του Άρη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντεμπούτο του Πολωνού Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Έκτοτε δεν πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής ούτε επί του υπηρεσιακού διδύμου Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη ή επί των ημερών του Μασάδο όπως και πριν τον Πρόμπιερζ επί Σάκη Τσιώλη που τον είχε φέρει στον Άρη γνωρίζοντας από την περσινή τους συνεργασία στον Ολυμπιακό Βόλου.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο Γιακούποβιτς έφθασε στο σημείο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Άρη μετά και την επιστροφή του Μιχάλη Σηφάκη από το πέρας της αποθεραπείας του στο εγχειρισμένο του αριστερό του γόνατο να έμεινε εκτός αποστολής.

Αποκορύφωμα το τελευταίο με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου παρά την απουσία του Σηφάκη μετά την αποβολή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μασάδο προτίμησε για παρτενέρ του Μάρκου Βελλίδη τον Σωκράτη Διούδη.

Ένας παραγκωνισμός που είχε σαν αποτέλεσμα να φθάσει ο Γιακούποβιτς στο σημείο να επιθυμεί την αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλοντας να πάει και πάλι κάπου όπου θα πρέπει χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ