ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δοκιμάζει την Πέμπτη ο Γιαννούλης

Δοκιμάζει την Πέμπτη ο Γιαννούλης
INTIME SPORTS

Ο Γιαννούλης που εξακολουθεί να προπονείται μόνος θα δοκιμάσει να κάνει με την υπόλοιπη ομάδα του Ατρομήτου την Πέμπτη ώστε να τεθεί στην διάθεση του Παράσχου.

Στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για τον κυριακάτικο αγώνα στη Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Γιαννούλη που έκανε θεραπεία και στην συνέχεια ατομικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει την Πέμπτη να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στην διάθεση του Παράσχου για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Στον Ατρόμητο ενόψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν πήραν τα μέτρα τους και στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας ο οποίος υπέβαλε σε μετρήσεις τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε στο διάστημα που θα υπάρχει από την τελευταία αγωνιστική μέχρι την έναρξη των πλέι οφ να ακολουθηθεί το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα τώρα την Πέμπτη η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τηNovasportsδιοργανώνει «Τeamexperience day» δίνοντας τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς φιλάθλους της ομάδας να ξεναγηθούν από τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ Σπύρο Μπουλούση στο αθλητικό κέντρο, να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και να πάρουν αναμνηστικά δώρα. Οι τρεις τυχεροί είναι οι Γιάννης Γεωργακόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος και Τιμολέων Γεωργακόπουλος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ