ΑΡΗΣ

Δοκιμάζει τον Αργεντινό Στράνο

Δοκιμάζει τον Αργεντινό Στράνο

Στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ της Αυστρίας με την αποστολή του Άρη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (29/07) ο Αουγκουστίν Στράνο.

Πρόκειται για τον 21χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ που θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες από τον Σάκη Τσιώλη και αν τον πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει είναι πιθανό να αποκτηθεί.


Ο Στράνο αύριο (30/07) το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη υπό τις οδηγίες του Καρδιτσιώτη τεχνικού ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε δοκιμαστεί από την γαλλική Κλερμόν.

Στο προπονητικό κομμάτι, το σημερινό (29/07) πρόγραμμα του Τσιώλη περιλάμβανε τριπλή προπόνηση στην δεύτερη ημέρα της παρουσίας στο Ζέεφελντ.


Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα με βάρη και ακολούθως το μεσημέρι και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπόνηση υπό βροχή.


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καστίγιο και Καπετάνος (σ.σ. διάταση στους προσαγωγούς) ενώ το απόγευμα ο Τσιώλης ξεκούρασε τους Μίσελ, Νέτο, Φατί και Βανγκέλι τους οποίους θα έχει κανονικά από αύριο το πρωί στην διάθεσή του.


Κι όσο για το θέμα του επιθετικού οι προσπάθειες συνεχίζονται με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Λουσιάνο Φιγκερόα να φαντάζουν ως οι βασικοί στόχοι από την στιγμή που ο διεθνής Παραγουανός Ντάντε Λόπες υπέγραψε συμβόλαιο με την Γκουαρανί της πατρίδας του.


Στα υπόψη του Τσιώλη ωστόσο είναι και ένας ακόμη επιθετικός με ρίζες από την Πορτογαλία που εξετάζεται τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται τελικά να αποτελέσει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ