ΑΡΗΣ

Δοκιμές από Φοιρό

Δοκιμές από Φοιρό
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (6/4) με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Αντώνη Τσιάρα να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Σε κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής επέστρεψε ο Αντώνης Τσιάρας που την Τετάρτη (2/4) είχε αποχωρήσει από την προπόνηση.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (3/4) που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης", δεν πήραν μέρος οι Μπάμπης Οικονομόπουλος, Ρουμπέν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο.

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Φοιρός δείχνει να καταλήγει σε αλλαγές σε πρόσωπα για την βασική ενδεκάδα θέλοντας να δώσει ευκαιρία στα νέα παιδιά.

Κάτι που προτίθεται να κάνει και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ήδη σήμερα δοκίμασε σήμερα μια ενδεκάδα εντελώς ανανεωμένη για το προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με αυτήν ο Νταμαρλής έπαιξε δίπλα στον Μπουγαΐδη στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας τον Γκόλια μπροστά τους. ο Ψυχογιός ως δεξί χαφ έχοντας πίσω του τον Καλούδη Λεμονή και ο Κοτσαρίδης ως αριστερό χαφ ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Αγγελούδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ