ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμές εκπλήξεις Νιόπλια

Δοκιμές εκπλήξεις Νιόπλια
Πόγκατετζ, Παναθηναϊκός

Δοκιμές εκπλήξεις από Νιόπλια με Νίνη αριστερά και άμυνα αλά Ηρακλή. Πόγκατετζ: "Ξέρω για ΠΑΟ"

Με Νίνη αριστερά αντί Λέτο

Οι "πράσινοι" καλούνται να υπερασπιστούν στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου το βαθμολογικό αβαντάζ της πρώτης θέσης και της διαφορά με τον Ολυμπιακό (+2 οι "πράσινοι). Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Νίκο Νιόπλιας που είχε την ευκαιρία των εορτών μετά τις νίκες με Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα (στην θητεία του στον πάγκο) να κερδίσει και χρόνο εκτός από πόντους στην βαθμολογία, να δουλέψει με την νέα του ομάδα, στην προπόνηση της Δευτέρας δοκίμασε αρκετά πράγματα.

Συγκεκριμένα, στην διάρκεια του οικογενειακού "διπλού" ο 44χρονος προπονητής δοκίμασε τον Σωτήρη Νίνη στο αριστερό άκρο (στην θέση του Λέτο). Ο "El ninio" δοκιμάστηκε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης αντί του Σεμπαστιάν Λέτο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να είναι στο δεξί άκρο και τον Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή.

Αλλαγή και σε άμυνα



Εκτός από την πρόθεση αυτή, ο τεχνικός των "πράσινων" δοκίμασε και σε κάποια στιγμή τους Μπιάρσμιρ-Καντέ μαζί στο κέντρο της άμυνας έχοντας τον Βύντρα από την δεξιά πλευρά.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι αν θα εμπιστευθεί τους αυτούς παίκτες με δεδομένη την επιστροφή του Σαριέγκι που όμως μετά τον τραυματισμό του δεν έχει παιχνίδια στο ενεργητικό του σε αντίθεση με τον Σουηδό και Γάλλο αμυντικό.

Πόγκατετζ: "Ξέρω για Παναθηναϊκό"

Ο Εμάνουελ Πόγκατετζ είναι από τις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο διεθνής Αυστριακός και συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της χώρας του με τον Αντρέας Ίβανσιτς, μίλησε στα " Πράσινα Νέα " για την προοπτική της μεταγραφής του στο "τριφύλλι".

" Ξέρω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου, αρχικά για το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό μου και στη συνέχεια για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορώ να μεταγραφώ τώρα. Αυτό όμως είναι θέμα της Μίντλεσμπρο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας μου. Μου έχει πει καλά λόγια ο Ίβανσιτς. Μίλησα μαζί του ειλικρινά, παρ' ότι είχαμε έρθει σε ρήξη στην εθνική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πόγκατετζ.

"Διακοπές τέλος..."


Σε ότι αφορά την σύντομη ομιλία του Νίκου Νιόπλια, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδωσε έμφαση στην συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν από εδώ και πέρα οι παίκτες του σε κάθε ματς αρχή γενομένης αυτό της Τετάρτης (16:45) κόντρα στον Εργοτέλη.

"Διακοπές τέλος. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Εργοτέλη και όλα θα πάνε καλά.

Καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που χρειάζεται προσοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πλέον η προσπάθεια θα είναι μεγάλη και με συνεχή διάρκεια"

υποστήριξε ο 44χρονος προπονητής μιλώντας στους παίκτες του.

Μάλιστα τους επέστησε την προσοχή σε αγωνιστικό επίπεδο τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στα τελειώματα των φάσεων, δύο τομείς που δούλεψε αρκετά στην προπόνηση και το τεχνικό μέρος.

Θλάση ο Μαχλελής, ενοχλήσεις ο Μαρίνος

Αγωνιστικά στο υπόλοιπο πρόγραμμα μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν για μια ακόμα φορά οι Σεϊταρίδης και Ρουκάβινα, ενώ κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Γιώργος Μαχλελής υπέστη θλάση β’ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ μιλούν για δύο περίπου εβδομάδες ως χρόνο αποθεραπείας.

Ομως πρόβλημα προέκυψε και στον Στέργο Μαρίνο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους και μόνο.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ