ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δομάζος στο SPORT 24: "Αποκατάσταση... "

Δομάζος στο SPORT 24: "Αποκατάσταση... "
Δομάζος

O Μίμης Δομάζος μιλά στο SPORT 24 για τις επιστροφές Καραγκούνη και Φύσσα και τα λάθη του Τζίγγερ. Υπόγραψε ο Φύσσας

Μέσω του SPORT 24 o "Στρατηγός" του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, δεν κρύβει και αυτός την ικανοποίησή του:
" Μπράβο. Αποκαθίσταται σιγά σιγά ένα μεγάλο λάθος που είχε κάνει τότε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ηταν πραγματικά κίνηση εν θερμώ να "ξηλώσει" τότε την ομάδα που πήγε να παίξει σε μια κόλαση στη Ριζούπολη, εντελώς απροστάτευτη.

" Τι να έκαναν δηλαδή τα παιδιά. Ηταν απόλυτα δικαιολογημένα σε αυτό το παιχνίδι. Ομως σε όλα τα προηγούμενα και ιδιαίτερα εκείνη τη διετία στην Ευρώπη η ομάδα είχε κάνει πράγματα και θαύματα και ήταν η καλύτερη" ξεσπαθώνει ο ζωντανός μύθος των πρασίνων που είχε τοποθετηθεί νωρίς, για το γεγονός ότι είναι καλό να επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό τα "παιδιά" του.

" Επιστρέφουν στην οικογένειά τους και είναι βέβαιο, όπως έκαναν και τότε, ότι δεν θα παίζουν μόνο για τα χρήματα, όπως μπορεί να κάνει ένας ξένος που μπορεί να του δώσεις τα πάντα, αλλά δεν ξέρεις αν θα πάρεις κάτι πίσω."

" Πολλές φορές έχουμε δίπλα μας, κάτω από τη μύτη μας το καλό το πράγμα και δεν το βλέπουμε.
Μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι σπουδαίοι Ελληνες παίκτες που έφυγαν τότε από τον Παναθηναϊκό, δεν χάθηκαν. Το αντίθετο μάλιστα, έκαναν λαμπρή καριέρα στις μεγαλύτερες ομάδες του εξωτερικού.
"

" Μάλιστα ένα χρόνο μετά, η εθνική Ελλάδος έχοντας βασικό κορμό τους παίκτες του Παναθηναϊκού άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη κατακτώντας το ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία. Μην τρελαθούμε λοιπόν" επισημαίνει ο Μίμης Δομάζος που είχε ζητήσει και άλλες επιστροφές.

" Είχα πει από την αρχή του καλοκαιριού ότι ήταν επιβεβλημένο να επιστρέψει και ο Κυργιάκος, που το βλέπω μάλλον δύσκολο αφού αποκτήθηκε και άλλος ξένος σέντερ μπάκ. Μαζί με τον Καραγκούνη και τον Φύσσα θα έπαιζαν με κλειστά μάτια και δεν θα χρειαζόταν καν να περάσει κάποιος χρόνος για να "δέσουν" ως σύνολο και το είδατε και με τον Καραγκούνη, που έπαιξε στα φιλικά σαν να ήταν χρόνια στην ομάδα."

"Είπαμε πρόκειται για παιδιά που βγήκαν από το σύλλογο, τίμησαν τη φανέλα και παίζουν με πάθος και αυταπάρνηση. Ο κ.Βαρδινογιάννης κατάλαβε το λάθος του και έστω και τώρα το διορθώνει" συνεχίζει ο "Στρατηγός", αλλά ξαφνικά νοιώθεις την πίκρα του, στη χρειά της φωνής του:

" Λυπάμαι που ο κ.Βαρδινογιάννης έχει ανίδεους δίπλα του που ουσιαστικά διοικούν τον Παναθηναϊκό. Επιτρέπεται να χάνει η ομάδα τον Σαλπιγγίδη από ένα φιλικό και να μην παίρνει χαμπάρι κανείς και να μας διαβεβαιώνει ο κ.Βέλιτς ότι δεν συντάχθηκε φύλλο αγώνα;"

" Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι. Να έχει γίνει αυτό και να σε παραμυθιάζει ο διαιτητής με τα λόγια; Εκεί πρέπει να ξεδιπλώσεις όλη τη διπλωματία σου, να μείνεις όλο το βράδυ στο γήπεδο για να μην σημειωθεί κάτι στο φύλλο και να μην το υπογράψει ο αρχηγός αν δεν το δει.Οταν όμως κάποιοι είναι ανίδεοι, αυτά γίνονται και έπρεπε ο κ.Βαρδινογιάννης με το που μάθαινε την είδηση για τον Σαλπιγγίδη να τους έδιωχνε όλους.
Αυτοί οι διπλανοί του κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό και είδαμε που τον έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια
", καταλήγει με πίκρα ο Μίμης Δομάζος.

Ο Φύσσας στο δρόμο του... Καραγκούνη



Μετά τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποιος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ύστερα από 4 χρόνια περιήγησης στα ευρωπαϊκά γήπεδα όπου φόρεσε τις φανέλες των Ίντερ και Μπενφίκα, ένας ακόμη από τους παίκτες της λεγόμενης "παλιάς φρουράς" επανήλθε στην Παιανία.

Ο λόγος για τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το απόγευμα συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ομάδα στην οποία γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του στην Ελλάδα. Επιθυμία του παίκτη είναι να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του και να μείνει για πάντα σε αυτήν... Μάλιστα σήμερα το πρωΐ έκανε και την πρώτη του προπόνηση στην Παιανία

Το "τριφύλλι" βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε διαδικασία αναζήτησης παίκτη για να καλύψει την αριστερή πλευρά, και μετά και τον τραυματισμό του Άντονι Σέριτς στο φιλικό προετοιμασίας με την Λάτσιο (θα του στερήσει κατά πάσα πιθανότητα τη συμμετοχή του από το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, επιτάχυνε τις εξελίξεις προκειμένου ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα να φορέσει και πάλι τη πράσινη φανέλα.

Τα τελευταία τρισήμισυ χρόνια, ο Φύσσας αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μπενφίκα (1,5 χρόνο) και Χαρτς (2 χρόνια), εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το όνομα που είχε κάνει στην Ευρώπη τόσο με τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό όσο με την παρουσία του το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, και τώρα επιστρέφει για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με την ελπίδα να οδηγήσει ξανά τους "πράσινους" στον τίτλο, που τους λείπει από τότε που αποχώρησε από την Παιανία.

Ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ την αγωνιστική περίοδο 2003-04, με τη μετεγγραφή του στην Μπενφίκα να πραγματοποιείται τον Ιανουάριο του 2004, και τον ίδια να τιμάται από τη διοίκηση των "πρασίνων" στις 17 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πλέον ο Ζοζέ Πεσέιρο βλέπει τις τρύπες να κλείνουν μία μία και ετοιμάζει το σχεδιασμό του με το ρόστερ, αν και όχι πλήρες λόγω των τραυματισμών, να είναι σχεδόν γεμάτο. Σαριέγκι και Φύσσας λύνουν κατά κάποιο τρόπο τα χέρια του Πορτογάλου. Όταν δε, επιστρέψουν και οι Μόρις, Σιόντης, Ίβανσιτς, Σέριτς, Γκονζάλες, Τσίγκας και ο τιμωρημένος Σαλπιγγίδης τότε θα δημιουργηθούν άλλοι πονοκέφαλοι, ευχάριστοι...

Ερχεται ο Βάσκος Σαριέγι από τη Μπιλμπάο



Τον αμυντικό Γιόσου Σαριέγι της Μπιλμπάο έκλεισε ο Παναθηναϊκός, με τον Βάσκο να αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την νέα του ομάδα.

Η μετεγγραφή του Σαριέγι, πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, καθώς την συμφωνία των δύο συλλόγων για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πλέον, έχει εγκαταλείψει την Ολλανδία όπου προετοιμάζεται η Αθλέτικ και κατευθύνεται στην χώρα των Βάσκων, ώστε να μαζέψει τα πραγματά του ενόψει του ταξιδιού με προορισμό την Ελλάδα.

Πέντε εβδομάδες νοκ-άουτ ο Σέριτς

Για παραπάνω από ένα μήνα θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός των υπηρεσιών του Άντονι Σέριτς, ο οποίος τραυμαστίστηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας που έδωσαν οι "πράσινοι" με την Λάτσιο στην Ιταλία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι ο χρόνος αποκατάστασης του τράυματος του Σέριτς θα είναι πέντε εβδομάδες

"Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Άντονι Σέριτς, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο μυ. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι 5 εβδομάδες", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ