ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης:"Αδικείται από το ματς με Μπορντό ο ΟΣΦΠ"

Δώνης:"Αδικείται από το ματς με Μπορντό ο ΟΣΦΠ"
Δώνης

O Oλυμπιακός αδικείται από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Μπορντό, όπως τόνισε ο προπονητής του Ατρόμητου

Ενόψει του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" στο "Καραϊσκάκη", ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ εξάλλου ότι ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι συμπεριφέρεται σωστά με όλους τους αντιπάλους και περιμένει οι παίκτες του να φτάσουν στο 100% για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης, τόνισε:
"Όταν παίζεις στο στάδιο Καραϊσκάκη και με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδας ξέρεις ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος. Ο Ατρόμητος έχει δείξει όμως ότι συμπεριφέρεται πολύ σωστά με όλες τις ομάδες και προσπαθεί να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Αυτό λοιπόν θα κάνουμε και στο ματς με τον Ολυμπιακό με την ίδια λογική και περιμένω από τους παίκτες μου να φθάσουν στο 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε απουσίες, διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο δυναμικό μας. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο πρέπει να μάθεις να ζεις με τις απουσίες. Ο Ολυμπιακός αδικείται πάντως από το αποτέλεσμα με τη Μπορντό γιατί είχε περισσότερες ευκαιρίες".

Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ