ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Αλλοπρόσαλλο πρωτάθλημα"

Δώνης: "Αλλοπρόσαλλο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη σωστή νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δήλωσε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος.

"Περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα αγωνιστεί διαφορετικά, ωστόσο ο Πανσερραϊκός μας έδωσε χώρους και ουσιαστικά ήταν σαν να παίζουμε στην εντός έδρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος ανέβηκε και προσπάθησε να μας πιέσει ψηλά. Εμείς δεν πανικοβληθήκαμε, συνεχίσαμε το σωστό τρόπο παιχνιδιού και δικαιωθήκαμε με το γκολ", είπε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και συνέχισε:

"Πετύχαμε ένα σπουδαίο τρίποντο. Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην κυκλοφορία της μπάλας και θεωρώ λογική την τακτική του αντιπάλου να μας παίζει στην κόντρα.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι αλλοπρόσαλλο. Δεν πιστεύω ότι έχουν πέσει Λάρισα και Πανσερραϊκός".

Από την πλευρά του ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, τόνισε: " Ήταν περίεργο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Εμείς στο δεύτερο ανεβήκαμε, δημιουργήσαμε δύο τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι δεχτήκαμε ένα γκολ. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, να κάνουμε παιδικά λάθη και να χάνουμε"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ