ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Ανάμικτα συναισθήματα"

Δώνης: "Ανάμικτα συναισθήματα"
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη", με τον Γιώργο Δώνη να στέκεται με δηλώσεις του στα λάθη της ομάδας του στον πρώτο γύρο.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης μιλώντας στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής: " Το Σάββατο τελειώνει για εμάς ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και μπορώ να πω ότι έχουμε ανάμικτα συναισθήματα. Το πρώτο κομμάτι είναι ότι χάσαμε αρκετούς βαθμούς από δικά μας σφάλματα που αν τα είχαμε αποφύγει θα βρισκόμασταν αυτή την στιγμή πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι στα τελευταία έξι-εφτά παιχνίδια είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μπροστά μας έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται ψηλά κι εμείς πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Καβάλα θα αποτελέσουν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραλής, Μπρίτο, Τάτος, Φαβάλι, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Αναστασάκος.

Σήμερα το μεσημέρι η ομάδα έκανε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ