ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Δεν μας σέβονται"

Δώνης: "Δεν μας σέβονται"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως αυτοί που διοργανώνουν τον θεσμό δεν σέβονται τον Ατρόμητο. Παρελθόν ο Αργυρός

Για τον αγώνα της Τετάρτης (25/1) για το Κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Ατρόμητος την περσινή σεζόν σεβάστηκε τον θεσμό, αλλά αυτοί που τον διοργανώνουν συνεχίζουν να μην σέβονται την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

" Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα γιατί είναι φέτος η μεγάλη μας ευκαιρία να μπούμε για πρώτη φορά στη ιστορία μας στα πλέι οφ.

Σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου είναι ένας τίτλος με τη διαφορά όμως ότι ενώ εμείς πέρσι σεβαστήκαμε το θεσμό όλοι αυτοί που τον διοργανώνουν εξακολουθούν να μην μας σέβονται!.

Όποιοι παίκτες μας ωστόσο και αν αγωνιστούν αύριο περιμένω να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ".

Τέλος, ο Απόστολος Αργυρός έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προοδευτική.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ