ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Δίκαια δεν χάσαμε"

Δώνης: "Δίκαια δεν χάσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε πως η ομάδα του ίσως να δικαιούταν και κάτι παραπάνω.

Για τον Παναθηναϊκό είπε πως δεν ήταν συγκεντρωμένος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος.

Επίσης, μίλησε και για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκης", τονίζοντας πως αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα: "Εμείς ψάχναμε τουλάχιστον να μην χάσουμε, γιατί έχουμε φέρει την ομάδα σε μία θέση που δεν της αξίζει σύμφωνα με τη μπάλα που παίζουμε. Δυστυχώς από δικά μας λάθη ή των διαιτητών, βρεθήκαμε στη 12η θέση και πρέπει να ξεφύγουμε από τους μπελάδες. Είναι καλός βαθμός για εμάς, μας κάνει καλό στην ψυχολογία εν όψει και του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό Βόλου".

Για την παρουσία της ομάδας του: "Στο πρώτο τέταρτο ήμασταν υποτονικοί. Μας έκανε καλό η διακοπή, μίλησα στους ποδοσφαιριστές μου και μετά παρουσιάσαμε τη γνωστή εικόνα μας. Δίκαια δεν χάσαμε και ίσως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω".

Για τον Παναθηναϊκό: "Τον περίμενα ότι δεν θα είναι συγκεντρωμένος. Όταν μία ομάδα ασχολείται με τέτοια γεγονότα, δεν συγκεντρώνεται. Ειδικά όταν μένεις και τόσους βαθμούς πίσω στη βαθμολογία. Το εκμεταλλευτήκαμε εμείς στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού".

Για τα γεγονότα του ντέρμπι: "Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Έχω ζήσει ωραία πράγματα στην καριέρα μου με τον Παναθηναϊκό και αλλού. Όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, μπορεί να γίνουν και αλλού. Είναι λογικό όταν το κράτος είναι αρρωστημένο δεν υπάρχει περίπτωση τα άλλα να πάνε καλά".

Για την προσωπική του άποψη: "Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Η ερώτηση απευθύνεται αλλού. Δεν είναι δυνατό να δίνουμε σε ομάδες το δικαίωμα να έχουν οικονομικά προβλήματα, οι ποδοσφαιριστές να κάνουν απεργία και να έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Πρέπει να μπει μία τάξη, να υπάρχουν νόμοι και να τηρούνται".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ