ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Είναι σημαντική η νίκη"

Δώνης: "Είναι σημαντική η νίκη"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Πλήγμα με τον Μελλισά

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας έμεινε ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε μεταξύ άλλων πως το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει με 3-0 ή 4-0 υπέρ της ομάδας του.

" Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Υπήρχε καλός ρυθμός. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους 22 βαθμούς και πλέον έχουμε κατανοήσει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και δημιουργικά και παράλληλα να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δώσαμε πολλά πράγματα σήμερα. Είναι σημαντική η νίκη", είπε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε:

" Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι 3-0 ή 4-0, σε κάποιο σημείο κινδύνεψε να γίνει 2-3. Πρέπει να διορθωθούμε σε αυτό τον τομέα γιατί αν δεν βελτιωθούμε θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά στη συνέχεια".

Από εκεί και πέρα, το αρνητικό για τον Ατρόμητο στο ματς, ήταν ο τραυματισμός του Πασχάλη Μελισσά. Ο 29χρονος αριστερός μπακ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη φτέρνα και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ