ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Επιθετικό φάουλ του Σανκαρέ"

Δώνης: "Επιθετικό φάουλ του Σανκαρέ"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού Βόλου ο Σανκαρέ υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ.

" Διπλά ευχαριστημένος" είναι ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης μετά την επικράτηση της ομάδας του με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε δε ότι στη φάση του 2-1 ο Σανκαρέ έκανε επιθετικό φάουλ.

" Με το 0-0 θα ήμουν ευχαριστημένος. Με το 2-1 είμαι διπλά ευχαριστημένος. Έχουμε πλέον 1% περισσότερες πιθανότητες από τον αντίπαλο μας για την πρόκριση στον τελικό. Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο θα γίνει στο Βόλο. Είμαι σίγουρος πως όποια από τις δύο ομάδες περάσει θα έχει αρκετές πιθανότητες μέχρι και να κατακτήσει το κύπελλο", υποστήριξε ο κ.Δώνης.

Τόνισε ότι στη φάση του 2-1 ο σκόρερ ο Σανκαρέ είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ στον Αναστασάκο πριν σημειώσει γκολ. Δεν έκρυψε δε το θαυμασμό του για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως " τέτοιες ομάδες δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα μας".

Όσο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος, τον Γιώργο Σπανό φάνηκε σίγουρος για την πρόκριση: " Είμαστε Ατρόμητος και θα πάμε στο Βόλο για να παλέψουμε για την πρόκριση με όλες μας τις δυνάμεις".

Αναφερόμενος στους φιλάθλους της ομάδας, τόνισε " είμαι πέντε χρόνια στο Περιστέρι και λίγες φορές είχαμε τόσο κόσμο. Με τέτοιο κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ