ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Φαβορί ο Ολυμπιακός Β."

Δώνης: "Φαβορί ο Ολυμπιακός Β."
INTIME SPORTS

Στο Περιστέρι είναι έτοιμοι για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και όπως δηλώνει ο Γιώργος Δώνης, δεν έχουν καθόλου άγχος αφού φαβορί είναι οι "ερυθρόλευκοι".

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, υπογράμμισε πως σε αντίθεση με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου) οι Περιστεριώτες δεν έχουν αυτοσκοπό την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα.

"Για τους άλλους τρεις διεκδικητές του Κυπέλλου Ελλάδας η κατάσταση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός ενώ για εμάς αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε στην ημιτελική φάση του θεσμού. Σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που φαντάζει να είναι και το φαβορί.

Από τη δική μας πλευρά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα φανούν απόλυτα δυνατοί με ιδιαίτερο πάθος και μεγάλη φιλοδοξία. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν δημιουργώντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα", ήταν τα λόγια του Γιώργου Δώνη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των "κυανολεύκων" για το κρίσιμο ίσως και πιο ιστορικό ματς του συλλόγου, ολοκληρώθηκε με μεσημεριανή προπόνηση και τον προπονητή της ομάδας να ανακοινώνει την 18άδα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Δάρλας, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα.

Τρέλα για ένα εισιτήριο

Από την πλευρά της, η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει τους φιλάθλους που ακόμη δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, πως μπορούν να το κάνουν στο Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων το οποίο θα λειτουργήσει την Τετάρτη από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 16.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η ζήτηση των εισιτηρίων (γενική είσοδος 10 ευρώ) είναι μεγάλη και το Γραφείο Διαχείρισης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να εισέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφύγουν τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ