ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες"

Δώνης: "Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες"
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος θα μπει αποφασιστικά για τη νίκη το Σάββατο (22/10) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη. Διαβάστε ποιοι παίκτες είναι στην αποστολή

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει τεράστιες δυνατότητες τη φετινή σεζόν και σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να βρει λύσεις, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου ξεκαθάρισε επίσης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, πως οι παίκτες του θα μπουν αποφασιστικά για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (22/10) από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Δώνη: " Σε κάθε παιχνίδι που περνάει η ομάδα μου δείχνει ότι έχει τεράστιες δυνατότητες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι σε ένα παιχνίδι είτε κυλάει θετικά είτε αρνητικά καταφέρνουμε να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις.

Το έχω πει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι μεγάλη βαρύτητα για εμάς φέτος θα πρέπει να δοθεί στην έδρα μας. Θέλουμε να επαναφέρουμε τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου που ήρθα στην ομάδα ή και καλύτερα και αυτή θα είναι ουσιαστικά η λύση που πρέπει να δώσουμε για να βρεθούμε πιο ψηλά.

Έχουμε έναν αντίπαλο μπροστά μας που δείχνει στα περισσότερα παιχνίδια και ποιότητα και αποτελέσματα και σχέδιο. Πιστεύω όμως ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, ότι παίζουμε στο "σπίτι" μας, ότι θα έχουμε τους φιλάθλους μας, γι’ αυτό και θα μπούμε αποφασιστικά από το πρώτο σφύριγμα".

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση του Σαββάτου βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Τάτος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο, Δημούτσος και Μακρής.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ