ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Ήμασταν πολύ κακοί"

Δώνης: "Ήμασταν πολύ κακοί"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό. Τι είπε ο Φυτανίδης

Καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Ατρομήτου στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν έμεινε ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μετά το ισόπαλο 1-1 τόνισε πως την ομάδα την φοβάται στα εύκολα ματς και ίσως την επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιώργος Δώνης: " Ήμασταν πολύ κακοί. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε μια πάσα. Θα χρειαζόμουν και 10 αλλαγές για να κάνω στο ημίχρονο. Μπορεί και να υποτιμήσαμε τον αντίπαλο.

Δεν πιεζόμαστε που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και ίσως μας επηρέασε η διακοπή επειδή η μισή 11άδα έλειπε σε διεθνείς υποχρεώσεις. Την ομάδα δεν την φοβάμαι στα δύσκολα, αλλά στα εύκολα".

Από την πλευρά του ο αμυντικός του Ατρομήτου Σωκράτης Φυτανίδης δήλωσε: " Αν και προηγηθήκαμε νωρίς με το γκολ του Μήτρογλου, σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και η κακή μας απόδοση, μας στοίχισε δύο βαθμούς. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν διακρίθηκε κανείς από την ομάδα μας.

Είχαμε πολύ κακή παρουσία. Πρέπει να κάνουμε delete και από απόψε κιόλας να στρέψουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ίσως αυτό που πάθαμε σήμερα να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, ώστε να μην παρουσιάσουμε ξανά τέτοιο πρόσωπο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ