ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Καθοριστικό ματς με ΑΕΛ"

Δώνης: "Καθοριστικό ματς με ΑΕΛ"
Δώνης

Καθοριστικό όσον αφορά την παραμονή, χαρακτήρισε το ματς με την ΑΕΛ ο Γιώργος Δώνης

" Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι γιατί υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων από την διαχωριστική γραμμή μέχρι την 7αδα και την 8αδα που είμαστε όλες πολύ κοντά. Η Λάρισα θα είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό και "σκληρό" παιχνίδι από την άποψη της σημαντικότητας κι εμείς πρέπει πάνω απʼ όλα και σε σχέση με τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια να δείξουμε μεγαλύτερη ηρεμία και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση

", τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής ενόψει του εντός έδρας αγώνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Όσον αφορά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το βαθμό που απέσπασε ο Ατρόμητος στο "ΟΑΚΑ" υπογράμμισε: " Εμείς δεν είμαστε από τις ομάδες που θεωρούμε ότι κάνουμε κάτι πολύ σπουδαίο όταν παίρνουμε ένα βαθμό από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες.

Εμείς σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο όποιος και αν είναι ο αντίπαλος πως θα επιβληθούμε στο παιχνίδι γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Κάτω από αυτή την προϋπόθεση όλη η εβδομάδα κύλησε για εμάς φυσιολογικά όπως οι προηγούμενες χωρίς έπαρση και προσηλωμένοι στη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει

".

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται ο 28χρονος Καμερουνέζος Ατεμπά Μπιλαγί. Ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει στον Ατρόμητο τις επόμενες ημέρες και αν πείσει για τις ικανότητες του θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.

Στα αγωνιστικά, στον Ασπρόπυργο προπονήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι Περιστεριώτες, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται δίχως κανένα πρόβλημα.





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ