ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Μάθαμε από τα λάθη μας"

Σπανός: "Μάθαμε από τα λάθη μας"
Γιώργος Σπανός INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την πορεία του Ατρομήτου δηλώνει ο Γιώργος Σπανός. Ζήτησε προσοχή από τους παίκτες στις τελευταίες αγωνιστικές, ώστε η ομάδα να φθάσει στους στόχους της.

Ο Ατρόμητος έμαθε από τον υποβιβασμό του. Αυτό παραδέχτηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3".

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας από την οποία είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίηση του από την δουλειά του Γιώργου Δώνη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε μια υψηλή θέση στο πρωτάθλημα και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Το πλάνο που έχουμε χαράξει αποδίδει, είμαστε στην τελική ευθεία και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μετά από τον υποβιβασμό, μάθαμε. Κάνεις την αυτοκριτική σου, μαθαίνεις κάποια πράγματα και έφερε ευεργετικά πράγματα στην ομάδα. Κάναμε ένα πλάνο με τον κύριο Δώνη και από εκεί ξεκινάει η σταθερότητα. Όταν δίνεις σε ένα προπονητή εμπιστοσύνη, τότε η προσπάθεια αποδίδει καρπούς.

Την πρώτη σεζόν βγήκαμε 7οι, πέρσι δεν τα πήγαμε καλά αλλά φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα προοδεύει και είναι μέσα στα πλέι οφ και πολύ δύσκολα πιστεύω θα τα χάσουμε. Από εκεί και πέρα παίζουμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουμε να φτάσουμε στο τελικό ξανά".

Για το αν η πορεία του Ατρόμητου είναι "φωτοβολίδα": " Όλοι οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι για την ομάδα και είναι όλοι περήφανοι. Πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από νέες δυνάμεις. Δεν πιστεύω πως θα είναι φωτοβολίδα η πορεία του Ατρόμητου.

Όλοι στην ομάδα θέλουμε να καθιερώσουμε τον Ατρόμητο στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Νομίζω πως έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο νέους πρωταγωνιστές. Η πορεία του Ατρόμητου, είναι το αλατοπίπερο. Έχουμε χρόνο. Είμαστε στην τελική ευθεία με συνεχόμενα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος έχει αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές: " Είναι συνειδητή η συγκεκριμένη επιλογή. Ο Ατρόμητος έχει από τις καλύτερες ακαδημίες στη χώρα. Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα προπονητή που δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις ακαδημίες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Έχουμε μια πολύ καλή φουρνιά που έρχεται".

Για τις περιπτώσεις των Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Γιαννούλη: " Όταν οι παίκτες είναι δανεικοί δεν εξαρτάται από εμάς. Όταν θα έρθει η ώρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κρατήσουμε".

Για τον αν ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ένα επικίνδυνο στοίχημα για τον Ατρόμητο: " Δεν θα πω ότι ήταν επικίνδυνο. Ο Μήτρογλου είναι ένας παρεξηγημένος ποδοσφαιριστής. Σε εμάς, είναι άψογος, πολύ σωστός επαγγελματίας και έχουμε μια άψογη συνεργασία. Και οι δυο πλευρές έχουν κερδίσει από αυτή την συνεργασία και θέλουμε να την συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν".

Για τον κόσμο: " Σίγουρα όλη η χώρα βιώνει μια οικονομική κρίση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα, αλλά η οικογένεια και η βιωσιμότητα του καθενός. Εμείς θέλουμε μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της".

Για τους δυο ημιτελικούς με τον Αστέρα Τρίπολης: " Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για τον Ατρόμητο και πιστεύω πως πέρα από το γόητρο, είναι και αναγκαιότητα, γιατί όπως δείχνει εμείς δύσκολα θα χάσουμε την θέση στην Ευρώπη μέσω βαθμολογίας, οπότε πιστεύω πως πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στα δυο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης".

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Γιώργου Δώνη: " Η επιθυμία από την δική μας πλευρά είναι δεδομένη. Θέλουμε να ανανεώσουμε με τον προπονητή μας. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και θεωρώ πως εντός των τειχών είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Δώνη. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να εργαστούν ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ