ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Μαζί με τον κόσμο μας θα νικήσουμε"

Δώνης: "Μαζί με τον κόσμο μας θα νικήσουμε"
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Βινιάλ θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος κόντρα στην Ξάνθη. Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς τον Γάλλο αριστερό μπακ και ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου.

Ο προπονητής του Ατρομήτου τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, ώστε να έρθει η νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

" Παρότι εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την συγκομιδή βαθμών στις έξι πρώτες αγωνιστικές, εξακολουθούμε να πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας. Το πιο σημαντικό σε κάθε ματς και ξεκινώντας από το ματς με τη Ξάνθη είναι να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλύτερες επιλογές τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι».

Εχουμε ένα αντίπαλο που διαθέτει ποιότητα και είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες και είναι δύσκολο να της δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες. Κι εμείς πρέπει σε γενικές γραμμές να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί, όπως βλέπουμε, όλα τα παιχνίδια στην Superleague κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μαζί με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο
".

Η αποστολή: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Καραλής, Φαβάλι, Τάτος, Καραγκούνης, Μπρίτο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ