ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο"

Δώνης: "Με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο"
Δώνης INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ατρομήτου στο εντός έδρας ματς της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως ο Γιώργος Δώνης υπογραμμίζει πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, αναφέρθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην φτωχή συγκομιδή βαθμών που έχει η ομάδα του και πρέπει να διορθωθεί.

"Είναι φανερό ότι δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε με συνέπεια να βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα με ποια ομάδα έχουμε αντίπαλο εμείς πρέπει να βρίσκουμε το δρόμο και τον τρόπο για να μαζεύουμε βαθμούς.

Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο γιατί παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα όμως από την άλλη πλευρά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και ευελπιστούν σε νίκη που θα φέρει ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Βινιάλ, Ολιβέιρα, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά, Καραγκούνης, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Καραλής, Φαβάλι, Μελισσάς, Μπάλλας, Σαγκανόφσκι.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟ

* Αύριο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου στην οδό Γιαννιτσών (δίπλα στη Θύρα 4) και της οδού Κρέσνας (δίπλα στη Θύρα 7) θα λειτουργήσουν από τις 11.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα. Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να προσέλθουν έγκαιρα στα εκδοτήρια για την αγορά εισιτηρίων. Το ίδιο έγκαιρα πρέπει να εισέλθουν και στο γήπεδο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία σε περίπτωση μεγάλου συνωστισμού μπροστά από τις θύρες εισόδου.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων διευκρινίζεται ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας τόσο για την αγορά εισιτηρίου όσο και για τον έλεγχο που θα γίνει στις θύρες εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: ΘΥΡΑ 3: 40 ευρώ, ΘΥΡΑ 4: 20ευρώ (5 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΟ), ΘΥΡΑ 5:10 ευρώ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ 5 ευρώ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ,

ΘΥΡΑ 7: 15 ευρώ ΚΑΙ 5 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΟ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ