ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης:"Νίκη για την παραμονή"

Δώνης:"Νίκη για την παραμονή"
Δώνης

Τη νίκη για να οριστικοποιηθεί η υπόθεση-παραμονή έθεσε ως στόχο ο Γ. Δώνης στο ματς με τον Αστέρα

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:"Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την ομάδα και νομίζω ότι σημαντικό ρόλο που δεν φθάσαμε στη νίκη στο προηγούμενο ματς αποτελεί ο αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν καθόλου καλός και μας δημιούργησε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων.
Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην έδρα μας και αποκλειστικός μας στόχος φυσικά θα είναι η νίκη. Θεωρώ ότι φθάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών θα οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και μετά πιο άνετα θα κυνηγήσουμε κάτι μεγαλύτερο.

Για τον αντίπαλο μας έχω να σημειώσω ότι σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο και τον αγώνα μας στη Τρίπολη, είναι πολύ καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι και πιο επικίνδυνος. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από εμάς για να αντιμετωπίσουμε αυτό το καλό σύνολο".

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου. Το θετικό για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Στο μεταξύ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ο βοηθός προπονητής Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τον αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός και ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου τους αγώνες Ηρακλής – Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα –Πανιώνιος.

*Το Σάββατο,το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Σήμερα (Παρασκευή) θα λειτουργήσει από τις 17.30 μέχρι τις 20.30. Η τιμή του εισιτηρίου σε όλες τις θύρες είναι 10 ευρώ πλην της Θύρας 3 που κοστίζει 40 ευρώ.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ