ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Παίζαμε με ληγμένα χάπια"

Δώνης: "Παίζαμε με ληγμένα χάπια"
Δώνης INTIME SPORTS

Χιουμοριστικά σχολίασε την κακή εμφάνιση του Ατρόμητου με τον Αστέρα ο Γιώργος Δώνης. Γιατί δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερός.

Ο Γιώργος Δώνης θέλοντας να τονίσει την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδα του στο 0-0 με τον Αστέρα σχολίασε με χιούμορ ότι η ομάδα του έπαιζε με... ληγμένα χάπια τα οποία πήραν για την ίωση που τους παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό.

Παράλληλα αισθάνεται τυχερός για το γεγονός ότι δεν έφυγε ηττημένος από την Τρίπολη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

" Στα 10 χρόνια προπονητικής καριέρας, 2 παιχνίδια θυμάμαι να έχω φύγει από το γήπεδο και να αισθάνομαι τυχερός. Το ένα ήταν εδώ και το άλλο το Λεβαδειακός-Λάρισα.

Με εξαίρεση τον τερματοφύλακά μας, όλοι οι άλλοι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, ήταν εκτός κλίματος. Χιουμοριστικά θα πω ότι μάλλον είχαμε πάρει ληγμένα χάπια στην ίωση που μας παρουσιάστηκε τις προάλλες!

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος, με το βαθμό τυχεροί και μετά από 4 αγωνιστικές με 3 παιχνίδια εκτός έδρας και ένα εντός με τον Παναθηναϊκό. Στις περισσότερες ομάδες παίζουν ξένοι και έμπειροι παίκτες. Το θέμα είναι οι μικροί που παίζουν να εξελίσσονται και να μη μένουν στάσιμοι. Παίζουν γιατί είναι καλοί, όχι γιατί είναι μικροί".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ