ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης:"Σημαντικό παιχνίδι με Εργοτέλη"

Δώνης:"Σημαντικό παιχνίδι με Εργοτέλη"
Δώνης

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη, ο Γιώργος Δώνης

Ο προπονητής του Ατρόμητου τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα του να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της αλλά και να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Πιο αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε:
"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας γιατί θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας και από εκεί και πέρα να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ως ποιότητα παικτών και ως σύνολο.

Αυτό που περιμένω από τους παίκτες μου είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν μας αρκεί να παίξουμε καλά και όποια προβλήματα και αν βρούμε μπροστά μας θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε για να φθάσουμε στη νίκη".

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ολιβέιρα καθώς και οι Περόνε, Μπρίτο που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Οι δύο παίκτες θα προπονηθούν και το Σαββατοκύριακο για να είναι απολύτως έτοιμοι τη Δευτέρα.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ