ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Συγκέντρωση για το αποτέλεσμα"

Δώνης: "Συγκέντρωση για το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, ο Γιώργος Δώνης, υπογραμμίζοντας πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, για την δύσκολο αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη.

"Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει καλό σύνολο και καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται από τη δική μας πλευρά πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε πολύ υψηλό βαθμό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Κατά τ' άλλα, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωση την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό και η οποία αποτελείται από τους: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Σαγκανόφσκι, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά.

Όσο για τον Φίλιππο Δάρλα, θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο ειδικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας. μαζί με τον Σαρλ Ιτάνζ.

*Για όσους φίλους της ομάδας ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν προμηθευτεί εισιτήριο το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων, ενημερώνει ότι το στέλεχος της ΠΑΕ Σπύρος Μπουλούσης θα βρίσκεται την Κυριακή έξω από τη Θύρα 1 του Καυταντζογλείου Σταδίου πριν από την έναρξη του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 Ευρώ.

* Μπαμπάς μιας υγιέστατης και πανέμορφης κορούλας έγινε χθες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πασχάλης Μελισσάς. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα σε εκείνον και στη σύζυγό του Χριστίνα να τους ζήσει!

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ