ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Συνεχίζουμε κανονικά"

Δώνης: "Συνεχίζουμε κανονικά"
Δώνης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης διέψευσε τις φήμες για πρόταση του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή οι πράσινοι έχουν προπονητή. "Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας", είπε στο Sport24.gr ο Έλληνας τεχνικός, ενώ τόνισε θα τον ενδιέφερε μία πρόταση από μεγάλη ομάδα αρκεί να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία που θέλει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις τεχνικών, με σκοπό την αντικατάσταση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η πορεία των πράσινων τόσο κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου όσο και στα Play off είναι απογοητευτική, γεγονός που απομακρύνει περισσότερο τον 64χρονο τεχνικό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ωστόσο φρόντισε με ανακοίνωση της να στηρίξει τον "φευγάτο" Φερέιρα, τονίζοντας πως η ομάδα έχει προπονητή. Η αλήθεια είναι βέβαια πως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός.

Κάπου εκεί έρχεται να μπλεχτεί (ή για την ακρίβεια το μπλέκουν οι πληροφορίες) το όνομα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του γραπτού και του ηλεκτρονικού Τύπου είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα τις τελευταίες δυο ημέρες κάποιοι προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως υπήρξε μία πρώτη επαφή, κάτι το οποίο ωστόσο δεν ισχύει. Εμείς σε μία σύντομη επικοινωνία που είχαμε με τον τεχνικό του Ατρόμητου τον ρωτήσαμε για τα όσα ακούγονται.

"Συνεχίζω κανονικά"

Σε ερώτηση για τις φήμες που ακούγονται μας είπε: "Έχω τοποθετηθεί γι αυτό το θέμα και έχω πει ότι δεν υπάρχει κάποια επαφή. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και δεν θα ήταν σωστό από πλευράς μου να μπλεχτώ. Αυτά που δεν σου αρέσει να σου κάνουν δεν είναι σωστό να τα κάνεις και εσύ", είπε αρχικά.

Για το αν συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό του, μας είπε: "Εμείς έχουμε αρχίσει το προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν, με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που μας ενδιαφέρουν, βρήκαμε και προπονητικό στην Γερμανία, ενώ εξετάζουμε και μεταγραφικούς στόχους".

Κλείνοντας για μία ενδεχόμενη πρόταση από μεγάλη ομάδα, μας είπε: "Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω, όμως φυσικά και θα με ενδιέφερε μία πρόταση αρκεί βέβαια να υπάρχουν και οι σωστές προϋποθέσεις".

Ο καπνός και η φωτιά

Όπως λέει και η παροιμία: "όπου υπάρχει καπνός κτλπ...". Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο Γιώργος Δώνης έχοντας πάθει(και μάθει) από το πέρασμα του στην ΑΕΚ, δεν έχει σκοπό να πάει σαν το πρόβατο στη σφαγή, οπότε ΑΝ υπάρξει ενδιαφέρον από τους πράσινους αυτές οι προϋποθέσεις θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο.

Έτσι όπως είναι όμως τα πράγματα στον Παναθηναϊκό...; Απρόβλεπτο το μέλλον.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ