ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: "Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά με Φορτούνη και στο επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας"

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως η Σαουδική Αραβία θα είναι η νέα ποδοσφαιρική στέγη του για την ερχόμενη διετία, με τον Γιώργο Δώνη να εκφράζει την πίστη του πως σύντομα θα γίνει παίκτης της Αλ Καλίτζ.

Μετά από 10 χρόνια οι δρόμοι του Κώστα Φορτούνη και του Ολυμπιακού χωρίζουν, με τον διεθνή Έλληνα και εμβληματικό αρχηγό των ερυθρόλευκων να ετοιμάζει "χρυσές" βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία, εκεί που τον περιμένει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, Ελ Καλίτζ, η οποία του προσφέρει μυθικό συμβόλαιο.

Η Ελ Καλίτζ έχει προβεί από την πλευρά της σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και περιμένει πλέον να ανάψει το πράσινο φως από την ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας για να ολοκληρωθεί το deal και να ενταχθεί ο παίκτης στο δυναμικό της, με τον Γιώργο Δώνη να εκφράζει μάλιστα την πίστη του για την αίσια έκβαση της υπόθεσης μέσω συνέντευξής του.

"Ο Κώστας είναι μέσα στους στόχους μας. Απλώς η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι λίγο πιο περίπλοκη από πέρυσι γιατί το κράτος και ο Βασιλιάς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα μπάτζετ των ομάδων.

Οι ομάδες δεν ανήκουν σε ιδιώτες, με εξαίρεση κάποιες ομάδες που έχουν χορηγούς και κάνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές. Οι υπόλοιπες περιμένουμε το κράτος.

Στην υπόθεση του Κώστα είμαστε κοντά. Έχουμε ζητήσει την έγκριση από την αρμόδια Αρχή. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και το επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας.

Εγώ προτιμώ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτά τα γραφειοκρατικά δεν εξαρτώνται από τους προπονητές.

Τον θεωρώ από τα καλύτερα δεκάρια. Μην ξεχνάμε πώς πριν από χρόνια είχε χτυπήσει την πόρτα ακόμα και να πάει και στην Άρσεναλ. Έχει όλα τα στοιχεία να μας βοηθήσει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στο ραδιόφωνο της "ΕΡΑ ΣΠΟΡ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ