ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Yπάρχει ταύτιση απόψεων"

Δώνης: "Yπάρχει ταύτιση απόψεων"
ΔΩΝΗΣ

Η ταύτιση απόψεων και οι πολύ καλές συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο ήταν οι δύο πιο σημαντικοί λόγοι που ο Γιώργος Δώνης υπέγραψε συμβόλαιο στον Ατρόμητο

Ο νέος προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μίλησε στον 'SENTRA 103,3" Για τη νέα του ομάδα: " Nαι είναι σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να επανέλθει πολύ γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Αυτό που είδα στον Ατρόμητο είναι ότι πρόκειται για νοικοκυρεμένο σωματείο, με έναν πρόεδρο που έχει φιλοδοξίες και όνειρα για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πέρα από τις πολύ καλές συνθήκες εργασίας, είναι ότι ο κ. Σπανός μου έδειξε από την πρώτη στιγμή το πόσο πολύ με πιστεύει. Ήταν το κυρίαρχο στοιχείο και φτάσαμε στην συμφωνία".

Για το αν θα ήθελε να ξεχάσει την περσινή χρονιά: " Δεν πρέπει να θυμόμαστε μόνο τα καλά πράγματα στην ζωή μας, γιατί και τα αρνητικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο μέλλον και να τα δεις από την θετική τους πλευρά. Αυτό έκανα και εγώ μετά από την περσινή δύσκολη χρονιά που είχα και όταν κάνουμε καλή αυτοκριτική μας βοηθάει στο μέλλον".

Για την δήλωση ότι έκανε λάθος που ανέλαβε την ΑΕΚ: " Δεν έχω κάνει τέτοια δήλωση. Μου έγινε μία υποθετική ερώτηση για το αν γύριζα τον χρόνο πίσω αν θα πήγαινα πάλι στην ΑΕΚ. Είπα ότι δεν μπορώ να απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις. Η δήλωση που έχω κάνει είναι ότι ήταν τιμή μου που πέρασα από μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ".

Για το αν είναι έτοιμος για την ολοκλήρωση του ρόστερ: " Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Οι μεταγραφές είναι ένα θέμα για το οποίο γίνομαι αντιπαθής στους δημοσιογράφους γιατί δεν μιλάω. Θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα για να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε".

Για τους στόχος του Ατρόμητου: " Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα με καλή νοοτροπία. Θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον προγραμματισμό μας για να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερα λάθη. Από εκεί και πέρα θα δούμε με το πέρασμα του χρόνου που θα μας οδηγήσει".

Για την κριτική που έχει δεχθεί μετά την ΑΕΚ: " Είναι κάτι αναμενόμενο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Είναι λάθος οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές να κρίνουμε τα όσα λέγονται. Για εμένα ήταν πολύ δύσκολο το διάστημα αυτό γιατί μετά από εφτά συνεχόμενα χρόνια δουλείας και επιτυχιών βρέθηκα να είμαι άνεργος.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να μπαίνουμε στην διαδικασία να αποδείξεις σε κάποιους ότι είσαι ικανός. Το θέμα είναι το τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να ασχοληθώ με την δουλειά μου και να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ για να μου αρέσει αυτό που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο

".









TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ