ΚΟΣΜΟΣ

Δώρο Αγουέρο στον γιο του Μέσι!

Δώρο Αγουέρο στον γιο του Μέσι!

Ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στον Λιονέλ Μέσι: μία φανέλα της Αργεντινής με το όνομα "Τιάγκο" πάνω σε αυτήν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε έυτυχισμένος πατέρας στις 2 Νοεμβρίου όταν και η σύντροφός του, Αντονέλα Ροκούτσο, έφερε στον κόσμο τον γιο τους Τιάγκο, ωστόσο ο άνθρωπος που μπορεί να υπερηφανεύεται πως πήρε το καλύτερο δώρο για τον Mέσι jr είναι ο Σέρχιο Αγουέρο.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται μαζί στο Ριάντ για το διεθνές φιλικό της Εθνικής Αργεντινής κόντρα στη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για να πλημμυρίσει με συγκίνηση τον συμπατριώτη του.

Διαβάστε και για τον... τρόμο που γνώρισε στο Ριάντ ο Λιονέλ Μέσι, με τους Σαουδάραβες να το παρακάνουν με την ασφάλειά του.

Αυτό έγινε με μία απλή κίνηση: κάνοντάς του δώρο μία μίνι φανέλα της Εθνικής Αργεντινής με το όνομα "Τιάγκο" στην πλάτη της μαζί με ένα σορτσάκι της "αλμπισελέστε" με το Νο 10 (νούμερο του Μέσι σε Μπαρτσελόνα και εθνική ομάδα).

Μέσι και Αγουέρο φωτογραφήθηκαν μαζί επιδεικνύοντας τα δώρα του δεύτερου, με τον "Κουν" να ανεβάζει μάλιστα τη φωτογραφία στη σελίδα του στο Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Η υπόσχεση τηρήθηκε"!

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ