ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώρο Βγενόπουλου ο... Κλέιτον

Δώρο Βγενόπουλου ο... Κλέιτον
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αν. Βγενόπουλος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σίλβα Κλέιτον

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά την συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, φέρετε να είχε συζήτηση με παλαίμαχο ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά του-δεξί χέρι- και τον οποίο ρώτησε για ποιο λόγο σφάζονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τον βραζιλιάνο.
Η απάντηση που πήρε τον έκανε να αναρωτηθεί για ποιο λόγο δεν μπαίνει στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός αφού ως παίκτης έχει τόσο μεγάλη αξία. Η απάντηση ήταν πως για αυτά τα θέματα αρμόδια είναι η ΠΑΕ... Κάτι που ήταν ικανό για να "ενεργοποιήσει" τον μεγαλομέτοχο της Marfin.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Βγενόπουλος είχε συνάντηση με τον Κώστα Πηλαδάκη και μάλιστα του κατέθεσε και πρόταση που αγγίζει τα 2,2 με 2,5 εκατ ευρώ για την αγορά του παίκτη. Φυσικά η έκπληξη ήταν μεγάλη για τον πρόεδρο της Λάρισας και εκεί ο επικεφαλής της ΠΕΚ τόνισε πως θέλει να κάνει δώρο τον παίκτη για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού.

Η συγκεκριμένη πρόταση, αν ισχύει, είναι η μεγαλύτερη από της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που σίγουρα θα ήθελε να κάνει δεκτή και η Λάρισα, αλλά το κλίμα δεν είναι και πολύ... θετικό ώστε να μπορούσε να γίνει μια τέτοια κίνηση από την ΠΕΚ προς την ΠΑΕ.

Μάλιστα, για την συγκεκριμένη πρόταση έχει ενημερωθεί και ο μάνατζερ του παίκτη, Κώστας Μπότος, οποίος φέρεται να έχει δηλώσει πως ναι μεν καλή η πρόταση αλλά: "Εγώ έχω καλή σχέση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και δεν μπορώ να δεχτώ πρόταση από πουθενά αλλού. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω επίσημη πρόταση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Μια τέτοια κίνηση, μεταγραφή - δώρο, δεν θα προκαλούσε έκπληξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς κατά το παρελθόν έχει γίνει τέτοια "μεταγραφή" από τον Μελισσανίδη προς την ΑΕΚ για τον Γιάννη Οκκά.

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το συλλαλητήριο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Πούλιος με αφορμή δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας και συνέντευξη του Γιώργου Νίκα της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης μέσω των οποίων καλούνται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως την Κυριακή 13 Απριλίου.

Τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης ανέλαβε ο εισαγγελέας Κώστας Σιμητζόγλου ο οποίος θα ερευνήσει αν μέσω του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, παραβιάστηκε ο αθλητικός νόμος που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Ο εισαγγελέας έχει ήδη καλέσει με την ιδιότητα των υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων τον Γιώργο Νίκα.

Πεσέιρο: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Όταν ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τα λάθη που έχει κάνει ο ίδιος, απάντησε ότι χρειάζονται πάνω από... δυο συνεντεύξεις για ν' αναλυθούν τα λάθη των προπονητών. Ωστόσο, υπερασπίστηκε τους παίκτες του τονίζοντας ότι τα λάθη που κάνουν στον αγωνιστικό χώρο είναι δικά του.

Παράλληλα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε στους Νίνη και Μανούτσο, στα κρούσματα απειθαρχίας και στους... δυο κόσμους που υπάρχουν σε μια ομάδα.

Για τον ίδιο...

"Αν σας έλεγα πόσα λάθη κάνει κάποιος προπονητής ίσως να μην έφταναν δυο συνεντεύξεις. Εγώ αναλάβω πάντα την ευθύνη, τα λάθη που κάνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο είναι δικά μου".

Για τον Σωτήρη Νίνη...

"Έχουμε πει για τον Νίνη και πιστεύω στην αξία του, δεν έχει παίξει όσο θα ήθελε και όσο θα περιμέναμε, αλλά ο Νίνης αποτελεί μέρος ενός συνόλου που σε πολλές συνθήκες αγώνων δεν του έχει δοθεί το δικαίωμα ν' αγωνιστεί".

Για Μανούτσο...

"Δεν μπορώ να πω κάτι και μένα μου φάνηκε παράξενο, έχει να κάνει με την σχέση του κάθε παίκτη με την εθνική ομάδα. Ο λόγος που δεν τον χρησιμοποίησα μετά την επιστροφή του είναι ότι ήρθε αργά, πιστεύω ότι ένας παίκτης που ήρθε για λίγο και είχε τραυματισμό, ίσως να μην δείχνει τόσο επαγγελματισμό όσο με την εθνική ομάδα.

Ίσως επειδή προέρχεται από χώρα της Αφρικής, εκεί θεωρούν ότι είναι σημαντικότερη η εθνική ομάδα, δεν έχει προσαρμοστεί στην Ευρώπη, είμαστε λυπημένοι γι' αυτό, ίσως να ήταν διαφορετικά αν τον είχαμε από την αρχή".



Στα... μαλακά Γκονζάλες και Γκαλίνοβιτς

Με πρόστιμο μόλις... 5.000 ευρώ τιμώρησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού τους Έκι Γκονζάλες και Μάριο Γκαλίνοβιτς για το μεταξύ τους επεισόδιο στην τελευταία προπόνηση στην Παιανία πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:



“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι στους ποδοσφαιριστές Μάριο Γκαλίνοβιτς και Εζεκίελ Γκονζάλες, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα”.






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ