ΙΝΤΕΡ

"Δώστε πίσω το πρωτάθλημα του 2006"

"Δώστε πίσω το πρωτάθλημα του 2006"
Ίντερ-ομαδα

Την άποψη ότι η Ίντερ πρέπει να επιστρέψει τον τίτλο του 2006 στη Γιουβέντους, εξέφρασαν δύο μεγάλες μορφές των "νερατζούρι", Φακέτι και Αλτομπέλι

Την Παρασκευή (16/4) ήταν η σειρά δύο θρυλικών μορφών στην ιστορία των "νερατζούρι" να συνταχθούν με αυτή την άποψη, με τους Σάντρο Ματσόλα και Σπίλο Αλτομπέλι, να απαιτούν την επιστροφή του πρωταθλήματος στη "βέκια σινιόρα" για την αποκατάσταση της τιμής των "νερατζούρι".
"Όταν μας δόθηκε ο τίτλος στα χαρτιά είχα πει ότι δεν με ενδιαφέρει. Εάν το επιστρέψουν στη Γιουβέντους θα είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι "νερατζούρι" θα συνεχίσουν να παίρνουν το πρωτάθλημα για πολλά χρόνια ακόμα.

Εμείς οι οπαδοί της Ίντερ είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας και δεν θέλουμε να υπάρχει η παραμικρή υποψία για την ομάδα μας",

δήλωσε ο Ματσόλα, με τον Αλτομπέλι να υποστηρίζει πως το πρωτάθλημα του 2006 πρέπει να μείνει "ορφανό" από κάτοχο, όπως και αυτό του 2005.

"Οι πραγματικοί οπαδοί της Ίντερ δεν αισθάνθηκαν ποτέ ότι πανηγύρισαν ένα πρωτάθλημα. Ας μην κάνουμε πλάκα. Δεν μας νοιάζει να το έχουμε στην τροπαιοθήκη μας, ειδικά από τη στιγμή που δεν το κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο.

Λέω ότι ο Φακέτι έχει δίκιο, πρέπει να το δώσουμε πίσω. Με αυτό τον τρόπο θα σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό το θέμα μιά και καλή."





Απολαύστε ζωντανά το Campionato και το Coppa Italia από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τρίτη 13/04 στις 21.45 την αναμέτρηση Φιορεντίνα-Ίντερ για το Coppa Italia. Επίσης, για το Campionato παρακολουθείστε τις αναμετρήσεις Κιέβο-Λιβόρνο (Σάββατο 17/04, 19.00) και Σαμπντόρια-Μίλαν (Κυριακή 18/04, 16.00).






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ