ΑΡΗΣ

Δόθηκε νέο ραντεβού με Ηλιάδη

Δόθηκε νέο ραντεβού με Ηλιάδη
INTIME SPORTS

Μετά την σημερινή συνάντηση που είχε το προεδρείο της Κοινωνίας Μελών Άρη με τον Δημήτρη Ηλιάδη για την εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ Άρης έγινε το πρώτο βήμα ενώ δόθηκε νέο ραντεβού για τις αρχές της εβδομάδας.

Στις αρχές της εβδομάδας θα τα πούνε και πάλι το προεδρείο της Κοινωνίας Μελών Άρη με τον Δημήτρη Ηλιάδη μετά την σημερινή τους συνάντηση με θέμα την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Άρης.

Μπορεί ουσιαστικά αποτέλεσμα να μην προέκυψε αλλά το σίγουρο είναι ότι έγινε το πρώτο ουσιαστικό βήμα όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο νέο ραντεβού που πιθανότατα θα γίνει την Τρίτη.

Στην σημερινή συνάντηση επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης να εμπλακεί ξανά και αν συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο. Σε αυτήν τα μέλη της ΚΜΑ τον ενημέρωσαν για το πώς έχει η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Άρης, με αυτό ωστόσο που φάνηκε να τον απασχολεί περισσότερο να είναι τα άμεσα χρέη.

Κι αυτό γιατί υπάρχει η πίεση του χρόνου ενώ ζήτησε να πληροφορηθεί ποια είναι τα εγγυημένα έσοδα για την νέα αγωνιστική περίοδο και αν έχει υπάρξει εκχώρηση σε τρίτους που έχουνε λαμβάνειν. Ακόμη ενημερώθηκε για όλες τις προσφυγές και τι ακριβώς αξιώνει ο κάθε ποδοσφαιριστής δείχνοντας αισιόδοξος πως μπορεί να μειώσει το υπάρχον άνοιγμα. Μεταξύ άλλων τέθηκε και το ζήτημα της φορολογικής ενημερότητας.

Ο Ηλιάδης έκανε ξεκάθαρο πως όσο πιο άμεσα έχει τα στοιχεία που επιθυμεί, λογικά θα τα έχει στην συνάντηση της Τρίτης, τόσο πιο άμεσα θα μπορέσει να δώσει την απάντησή του ενώ ζήτησε εγγυήσεις για τα χρήματα που θα διαθέσει και τα οποία θα μπούνε στην ΠΑΕ Άρης μέσω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

Έγινε ξεκάθαρο πως θα συμμετέχει στην διοίκηση Πρωτοδικείου ενώ η ΚΜΑ έθεσε ασφαλιστικές δικλείδες θέλοντας να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Ζήτησε με την σειρά της εγγυήσεις για τα χρήματα που θα καταβάλει και τόνισε ότι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το θέμα θα πάει στην γενική της συνέλευση για την τελική έγκριση.

Σήμερα εξάλλου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κατέβαλλε στην εφορία 170.000 ευρώ και έτσι δεν χάθηκαν οι ρυθμίσεις προς το δημόσιο για τα χρέη προηγούμενων ετών.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινή ημέρας ο Φρανκ Μαντού λίγες ώρες μετά από την άφιξή του στο Πράτο της Ιταλίας έκανε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη.

Ο 25χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίστηκε στο μίνι διπλό, στο οποίο αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν καθόλου ή έπαιξαν λίγο στο χθεινό φιλικό με την τουρκική Καϊσέρισπορ, και αν και έβαλε τρία γκολ με το καλό του αριστερό πόδι έδειξε ότι είναι πολύ πίσω από φυσικής κατάστασης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ