ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δραματική ανάρτηση Μπονιφέις για την ταλαιπωρία της Νιγηρίας: "Γίνεται τρομακτικό, το μόνο που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στη χώρα μας"

Nigeria's Victor Boniface celebrates after his team won the penalty shootout during the African Cup of Nations semifinal soccer match between Nigeria and South Africa, at the Peace of Bouake stadium in Bouake Bouake, Ivory Coast, Wednesday, Feb. 7, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
Ο Βίκτορ Μπονιφάς με τη φανέλα της εθνικής Νιγηρίας @2024 AP IMAGES/THEMBA HADEBE

Ο Βίκτορ Μπονιφέις μέσα από μία ανάρτηση στο Twitter, εξέπεμψε σήματα κινδύνου για την ταλαιπωρία που περνάει η αποστολή της εθνικής Νιγηρίας στη Λιβύη.

Δραματική τροπή φαίνεται πως παίρνει η εξέλιξη της "ομηρίας" της αποστολής της εθνικής Νιγηρίας στη Λιβύη. Παίκτες και μέσα της αφρικανικής χώρας καταγγέλουν τη μεροληψία και την κακοδιαχείρηση από την πλευρά της Λιβύης, εν όψει του μεταξύ τους αγώνα την Τρίτη (15/10, 20:00) για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή της Νιγηρίας είναι αποκλεισμένη σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης για πάνω από 16 ώρες, χωρίς μάλιστα να έχουν πρόσβαση σε νερό ή φαγητό, όπως αποκάλυψε μέσω Twitter και ο αρχηγός της ομάδας και πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ.

Στο ίδιο μέσο, ο ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, Βίκτορ Μπονιφέις, κάνει έκκληση για βοήθεια, αναφέροντας ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο τρομακτικά, με τους πρωταγωνιστές του συμβάντος να θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

"Αυτό γίνεται τρομακτικό τώρα. Μπορεί να έχετε λόγο που το κάνετε, αλλά εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στη χώρα μας", σημειώνει χαρακτηριστικά ο 23χρονος φορ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ