ΗΡΑΚΛΗΣ

Δρούγας: "Έρχονται και φεύγουν"

Δρούγας: "Έρχονται και φεύγουν"
Δρούγας

Ο Παναγιώτης Δρούγας ήταν κατηγορηματικός για τη μη αλλαγή προπονητή

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τις δύο προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στις 10:00 και στις 16:00. Οι Γιώργος Αμπάρης και Σάκης Πρίττας συνέχισαν για μία ακόμη μέρα το ατομικό τους πρόγραμμα, με τον πρώτο να μπαίνει σταδιακά από μέρα σε μέρα σε εντονότερους ρυθμούς εκγύμνασης.

Οι Χαράλαμπος Περπερίδης και Γιώργος Ιωαννίδης ακολούθησαν επίσης ατομικό πρόγραμμα, με τον τελευταίο να αναμένεται από αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Απών ήταν ο Δημήτρης Γιάντσης, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα Νέων στη Βουλγαρία. Για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα που θα ξεκινήσει στις 11:00.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Δρούγας που είναι ένας από τους παλιότερους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αφού μετράει έξι και πλέον περιόδους στο δυναμικό της ομάδας στο ερώτημα που του τέθηκε αν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα μία απόφαση του προπονητή να αποχωρήσει απάντησε κατηγορηματικά: " Τόσα χρόνια έρχονται και φεύγουν. Τι θα αλλάξει αν έρθει κάποιος άλλος; Θα κάνουμε μία-δυο νίκες και μετά τί;", και πρόσθεσε: "Ήμασταν κακοί; Αν ήταν 0-3 δεν θα λέγαμε ότι ήμασταν σούπερ;".



TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ