ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυναμική η παρουσία του MEGA και του Ολυμπιακού στη glomex, στη νέα αθλητική σεζόν

Ελ Κααμπί και Ροντινέι πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπράγκα
Ελ Κααμπί και Ροντινέι πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπράγκα EUROKINISSI SPORTS

Δυναμική θα είναι η παρουσία του MEGA και του Ολυμπιακού στη glomex στη νέα αθλητική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το MEGA προσφέρει στους αναγνώστες των websites σας τη δυνατότητα να απολαύσουν τα highlights των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στη Super League μέσω της glomex, ενισχύοντας την εμπειρία θέασης του ποδοσφαιρόφιλου κοινού με άμεση και εύκολη πρόσβαση στις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με όλα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα και τα παιδιά από τα "σπλάχνα" της που... λάμπουν, υπόσχεται γκολ και θέαμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου μέχρι το τέλος του 2024 θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό, τον Πανσερραϊκό, την ΑΕΚ, το Βόλο και τη Λαμία. Ποδαρικό στην "ερυθρόλευκη" έδρα του, για το 2025, θα κάνει στις 11 Ιανουαρίου, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Άρη, για να ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 25 του ίδιου μήνα.

Επιπλέον, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, οι εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μεταδίδονται όχι μόνο μέσω του MEGA Play, της πλατφόρμας υβριδικής τηλεόρασης του σταθμού, αλλά πλέον έχουν παρουσία και στη glomex.

Οι καλύτερες φάσεις, στιγμιότυπα και highlights των ομάδων Πόλο Ανδρών, Πόλο Γυναικών, Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Χάντμπολ Ανδρών & Μπάσκετ Γυναικών, στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους, είναι διαθέσιμα για το φίλαθλο κοινό των websites σας, στο Νέο κανάλι in | Mega Sports της glomex.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ