ΑΕΚ

Δυνατά για Γκριν

Δυνατά για Γκριν
Γκριν

Ο Γκριν ζήτησε παράταση από την Κατάνια όταν έμαθε το ενδιαφέρον της Ένωσης. Εφικτή η απόκτησή του

Ο Ολλανδός είναι η πρώτη επιλογή του Σερβοέλληνα τεχνικού αυτή τη στιγμή και η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα όπως αποκάλυψε πρώτο το SPORT 24 την Πέμπτη το βράδυ σε ρεπορτάζ .

Ο 27χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός έχει στα χέρια του ήδη μία πρόταση από την Κατάνια αλλά το ενδιαφέρον του Δικεφάλου "πάγωσε" τις συζητήσεις με τους Ιταλούς. Συγκεκριμένα, η Κατάνια ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκριν στον οποίο είχε δώσει περιθώριο να απαντήσει μέχρι σήμερα (Παρασκευή, 3/7).

Η εμπλοκή της ΑΕΚ όμως ανάγκασε τον Γκριν να ζητήσει παράταση για να απαντήσει στους Ιταλούς, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι. "Εμείς κάναμε την καλύτερη δυνατή πρόταση στον Γκριν και πλέον περιμένουμε την απάντησή το την Δευτέρα", είναι τα λόγια των υπευθύνων της Κατάνιας.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη πιστεύει πως ο Γκριν είναι αυτό που λείπει από την κιτρινόμαυρη οπισθοφυλακή. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και έδειξε απόλυτα θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η Ένωση τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από την Κατάνια καθώς υπάρχει το δέλεαρ της Ευρώπης, αλλά και του πρωταθλητισμού. Δύο στοιχεία τα οποία δεν έχει η Ιταλική ομάδα και δίνουν προβάδισμα αυτή τη στιγμή στην Ένωση.

Από οικονομικής πλευράς ο Γκριν είναι ένα εφικτός στόχος για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Το καέ του είναι περίπου 350.000 ευρώ και αν η ΑΕΚ καταφέρει να πλησιάσει σε αυτό το ποσό τότε ο παίκτης θα γίνει δικός της.

Η καριέρα του Σερτζίνιο Γκριν σε αριθμούς

2001-01: HFC Χάρλεμ 34συμ. 1γκ.
2002-05: Βααλβάικ 82συμ. 3γκ.
2005-09: Φέγενορντ 59συμ. 1γκ.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ