ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δυνατό τεστ με Παναθηναϊκό

Δυνατό τεστ με Παναθηναϊκό

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι(21:00). "Κλείνει" το παζλ με μία ακόμη μεταγραφή.

Οι φίλοι του Ατρόμητου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την ομάδα τους και πολλά από τα νέα αποκτήματα σε ένα δυνατό μάλιστα τεστ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η αθηναϊκή ομάδα δίνει το πρώτο της τεστ μπροστά στο κοινό της(21:00) και ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

«Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, το βλέπω με τη λογική ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, και μελετώντας το προηγούμενο, πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα σε ποια σημεία βελτιωνόμαστε και σε ποια χρειαζόμαστε δουλειά.

Είμαστε μια νέα ομάδα που σημαίνει ότι πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος για να μπορέσεις να πεις κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου, θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία όπου θα γίνουν φιλικά παιχνίδια και θα μπουν στην ομάδα ο Επστάιν και ο Ζουέλα.

Στο μεταξύ οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για μία ακόμη μεταγραφή με την οποία θα συμπληρωθεί το παζλ για την νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί την απόκτηση επιθετικού και προέκυψαν και σενάρια ακόμη και για τον Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, παρότι η περίπτωση του παρουσιάζεται ιδιαίτερα δύσκολη.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ