ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δυνατό τεστ με τη Σιένα

Δυνατό τεστ με τη Σιένα
Ανατολακης

Το δεύτερο και πιο δυνατό τεστ στο διάστημα της παραμονής του στην Ιταλία θα δώσει την Κυριακή(29/7-17:15-ώρα Ιταλίας) ο Ατρόμητος με αντίπαλο τη Σιένα.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του καθώς και ο νεαρός Βασίλης Ρες προπονείται κανονικά.
Έτσι ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του.

Μιχαηλίδης:"Οδηγός ο στόχος της Ευρώπης"

Στο μεταξύ ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την νέα χρονιά λέγοντας :"Ήρθε στην ομάδα νέος προπονητής, νέοι παίκτες και γίνεται κάτι φιλόδοξο.

Υπάρχει όρεξη απʼ όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι οι θυσίες θα βγουν στην πορεία. Θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά για να κερδίζουμε και όπου πάει.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε βάλει στην άκρη το θεσμό του Κυπέλλου, αλλά το παράδειγμα της Λάρισας μας υποχρεώνει να μην κοιτάζουμε μόνο στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να μην φέρουμε και κάποιο τίτλο στο Περιστέρι.

Ο στόχος της Ευρώπης είναι πάντα ο οδηγός μας και η υπόσχεση μας στον κόσμο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα".










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ