ΑΡΗΣ

Δυνατός παρά την ήττα

Δυνατός παρά την ήττα
ολιβα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης από την Μονακό στο Αλμπερτβίλ

Ο Άρης πάντως και παρά την ήττα παρουσιάστηκε δυνατός σε ένα ακόμα φιλικό επί γαλλικού εδάφους έχοντας για κορυφαίους του τους Χαβίτο στο πρώτο ημίχρονο και Γκαρθία στο δεύτερο με τον Τόνι Κάλβο με το «καλημέρα» να έδειξε μέρος από το πλούσιο ταλέντο του.
Ο Άρης είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με κεφαλιά του Χαβίτο στο 22΄ και τον Ρόμα να αποκρούει πάνω στη γραμμή διατηρώντας το 0-0, με την Μονακό να ανοίγει το σκορ στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 23΄ με σουτ του Πίνο. Οι Γάλλοι είχαν μία ακόμη ευκαιρία πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 44΄ όταν ο Πικιόν έπιασε μεν την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη οι φάσεις που ξεχώρισαν ήταν για την Μονακό η απόκρουση του Χαλκιά στο 67΄ μετά από κεφαλιά του Γκακπέ και στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 68΄ δηλαδή, ένα σουτ του Άντερσον Κόστα για τον Άρη.

ΜΟΝΑΚΟ: Ρομά, Κουφρέ (76΄ Μοντεστό), Μπερτό (61΄ Μουρατορί), Μπολιβάρ, Σαμπού, Μπερναντί (73΄ Πλασίλ), Λεκό (46΄ Καλόν), Μεριέμ (61΄ Μονγκογκού), Μενέζ (46΄Γκακπέ), Πινό (76΄ Μολό), Πικιόν (61΄ Κόλερ).

ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Βαγγέλη, Γόγολος, Καράμπελας (46΄ Πρίττας), Κουλουχέρης, Νεμπεγλέρας, Κάλβο (81΄ Νέτο), Γιόναν Γκαρθία (74΄ Κυριάκος), Σαντσόν (70΄ Παπαδόπουλος Α.), Χαβίτο (46΄ Άντερσον Κόστα), Αουρέλιο.

Αύριο ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο Τονόν Λε Μπεν στις 20:00 στο πέμπτο και τελευταίο του φιλικό επί γαλλικού εδάφους την Μαρσέιγ.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ