ΤΣΕΛΣΙ

Δύο εβδομάδες εκτός δράσης ο Τόρες

Δύο εβδομάδες εκτός δράσης ο Τόρες
© AP

Ο Φερνάντο Τόρες τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο 29χρονος Ισπανός στράικερ αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου με Λευκορωσία (11/10) και Γεωργία (15/10), ενώ τίθεται υπό αμφισβήτηση και η δυνατότητα συμμετοχής του στον αγώνα με την Κάρντιφ.

Ο "Ελ Νίνιο" θα εξέτιε την προσεχή Κυριακή, στο παιχνίδι με τη Νόριτς, την ποινή μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί εξαιτίας της κόκκινης κάρτας του στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Υπενθυμίζεται, ότι χθες πληροφορήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία ότι δεν θα τιμωρηθεί περαιτέρω για την ενέργειά του να γρατσουνίσει στο πρόσωπο τον Γιαν Φερτόγκεν, γλιτώνοντας έτσι αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Στο χθεσινό παιχνίδι, όμως. δε στάθηκε το ίδιο τυχερός αφού μόλις στο ενδέκατο λεπτό υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και παραχώρησε τη θέση του στον Σάμουελ Ετό. Σήμερα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να αποφασισθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που προσφάτως έχασε τον Μάρκο Φαν Χίνκελ για έξι μήνες, εμφανίσθηκε ψύχραιμος δηλώνοντας:" Η γιατρός είναι πεπεισμένη ότι δεν είναι μεγάλος τραυματισμός, όπως με τον Φαν Χίνκελ. Είναι κάποιο πρόβλημα στο γόνατο, στους συνδέσμους και πρέπει να περιμένουμε την ακτινογραφία. Δε θα παίξει σίγουρα με τη Νόριτς και δε θα ακολουθήσει την εθνική ομάδα. Έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 15 ημέρες με την Κάρντιφ. Το πρόβλημα είναι ο τραυματισμός να διαρκέσει παραπάνω."

Ο "Special One" στάθηκε και στην καλή απόδοση του Ισπανού τελευταία:" Είναι κρίμα για τον παίκτη, επειδή είχε πολύ καλό μομέντουμ. Έπαιξε φανταστικά με την Τότεναμ, με συναίσθημα και ένταση και άξιζε να ξεκινήσει στο ματς με τη Στεάουα. Είναι κρίμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο."

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ