ΕΥΡΩΠΗ

Δύο εβδομάδες πριν η αποστολή της Ιρλανδίας

Δύο εβδομάδες πριν η αποστολή της Ιρλανδίας

Αρκετά νωρίτερα ανακοίνωσε την αποστολή της Ιρλανδίας ο Τραπατόνι για τα ματς με την Εσθονία. Τι είπε ο Ιταλός τεχνικός για τον αντίπαλο και ποιους επέλεξε.

Την 25μελή αποστολή της Εθνικής Ιρλανδίας ανακοίνωσε δεκατέσσερις μέρες νωρίτερα από το ματς με την Εσθονία ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, ενόψει των πλέι οφ του EURO 2012.

Με στόχο να ετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατό καλύτερα, ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του για να δουλέψει.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου στο Ταλίν και ο επαναληπτικός τέσσερις μέρες αργότερα (15/ 11) στο Δουβλίνο.

" Δεν ξεχνάμε ότι η Εσθονία βρίσκεται στα πλέι οφ τόσο δίκαια όσο κι εμείς. Τα αποτελέσματά τους ήταν εξαιρετικά σ΄έναν όμιλο με αντιπάλους την Σερβία και την Σλοβενία, ενώ προκάλεσαν πολλά προβλήματα και στους Ιταλούς" υποστήριξε ο τεχνικός των Ιρλανδών.

Η 25μελή αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκίβεν (Αστον Βίλα), Γουέστγουντ (Σάντερλαντ), Φορντ (Μίλγουολ).

Αμυντικοί: Ο'Σέι (Σάντερλαντ), Κέλι (Φούλαμ), Γουόρντ (Γουλβς), Νταν (Αστον Βίλα), Σεντ Λέτζερ (Λέστερ), Ο΄Ντέι (Λιντς), ΜακΣέιν (Χαλ).

Μέσοι: Γουϊλαν (Στόουκ), ΜακΚάρθι (Γουϊγκαν), Κόουλμαν (Εβερτον), Αντριους (Ιπσουϊτς), Φέιχι (Μπέρμιγχαμ), Γκίμπσον (Μάντσεστερ Γ.), Κίοου (Λιντς), Νταφ (Φούλαμ), ΜακΓκίντι (Σπαρτάκ Μόσχας), Χαντ (Γουλβς), Λόρενς (Πόρτσμουθ).

Επιθετικοί: Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Ντόιλ (Γουλβς), Λονγκ, Κοξ (Γουέστ Μπρομ), Γουόλτερς (Στόουκ)

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ