ΑΡΗΣ

Δύο μέρες εκτός ο Ρεγκέριο

Δύο μέρες εκτός ο Ρεγκέριο
ρεγκειρο

Μια διάταση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού όπως αποδείχθηκε στην χθεσινή του εξέταση θα κρατήσει τον Μάριο Ρεγκέιρο σήμερα και αύριο μακριά από τις προπονήσεις του Άρη

Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης του Άρη και το απόγευμα εξετάστηκε από τον ορθοπεδικό γιατρό της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πανταζή, που διέγνωσε στο αποτέλεσμα του υπέρηχου τη διάταση.
Ο Ρεγκέιρο θα μπει και πάλι στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας του Άρη μεθαύριο Παρασκευή και αν όλα πάνε καλά θα είναι στη διάθεση του Ιομάρ Μαζίνιο για το ματς της Κυριακής. Ένα ενδεχόμενο που φαντάζει και το πιο πιθανό.

Στα δυσάρεστα της σημερινής ημέρας το διάστρεμμα που υπέστη στην πρωινή προπόνηση του ο Ευθύμης Κουλουχέρης, ο οποίος θα εξεταστεί από τον ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και να φανεί αν προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα.

Εκτός του Ρεγκέιρο πάντως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο οποίος όμως ακόμη είναι καταβεβλημένος από την ίωση. Εκτός από τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι παίκτες του Αρη δούλεψαν σήμερα ιδιαίτερα και στα τελειώματα φάσεων.

Τέλος ο Ντιόγο Σιστόν όπως αναμενόταν σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα από σήμερα μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων με τον Βραζιλιάνο να μην αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Βραζιλιάνο τεχνικό του Άρη.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ