ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο μήνες εκτός ο Σιόντης

Δυο μήνες εκτός ο Σιόντης
Σιόντης

Ο Στέφανος Σιόντης υπέστη κάταγμα τύπου 1 στον αγκώνα του δεξιού χεριού του και θα λείψει δύο μήνες

Ο ταλαντούχος αμυντικός των "πράσινων" που επέστρεψε στην Παιανία μετά την περσινή χρονιά που αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα, έδειχνε να "κλέβει" τις εντυπώσεις με την ωριμότητά του, το θάρος του και την απίστευτη ψυχραιμία και εμπειρία που έδειχνε μέχρι τώρα.
Το πάθος του όπως στην σημερινή προπόνηση τον πρόδωσε καθώς στα τελειώματα των φάσεων, έπεσε άτσαλα στο έδαφος και για να κόψει την πτώση έβαλε το χέρι με αποτέλεσμα να την πατήσει, άσχημα, αφού υπέστη το κάταγμα του τύπου ένα.

Η ανακοίνωση...

" Προς το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Στέφανος Σιόντης υπέστη κάταγμα τύπου 1 στο ωλέκρανο του αγκώνα του δεξιού χεριού του. Το χέρι του ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε σε νάρθηκα. Ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται ότι θα είναι περίπου δύο μήνες."

Πλέον μετά την απώλεια λόγω της εγχείρισης στουςς κοιλιακούς του Νασίφ Μόρις ο Πορτογάλος προπονητής των "πράσινων" έχασε για ένα διάστημα (δύο μήνες) άλλη μια λύση στην αμυντική γραμμή. Πλέον ο Ζοσέ Πεσέιρο έχει στα άμεσα πλάνα του τους Γκούμα, Ενακαρχίρε και τους νεαρούς Πάγκαλη, Κατρανά.

Ορεξάτοι... οι τερματοφύλακες

Στο υπόλοιπο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας και το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας με τα γνωστά πλέον μικρά τέρματα να είναι ο στόχος.

Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη οικογενειακό διπλό, ενώ το φινάλε περιελάμβανε σουτ και σέντρες. Οι Μάλαρτζ, Γκαλίνοβιτς και Καρνέζης είχαν αρκετή δουλειά αλλά έδειχναν μεγάλο ζήλο στην μεταξύ τους υποτιθέμενη "κόντρα".

Ο Θανάσης Τσίγκας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και σταδιακά αυξάνει την ένταση με την επιστροφή του να είναι πλέον ολοένα και πιο κοντά.

Επόμενο τεστ με Λωζάννη

Το τελευταίο του φιλικό τεστ επί ελβετικού εδάφους δίνει την Τρίτη (20:30, ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκό κόντρα στην ιστορική ομάδας της Λωζάννης. Ο Ζοσέ Πεσέιρο αναμένεται να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των "πράσινων", μια μέρα πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα η ανακοίνωση

Με τον ερχομό στην Αθήνα αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση απόκτησης του Τζόζεφ Ενακαρχίρε από τους "πράσινους". Ο Νιγηριανός επιθετικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στην Ελβετία και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από την Πέμπτη, που οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα επιστρέψουν για προπονήσεις, με τον ίδιο νωρίτερα να υπογράφει το συμβόλαιό του και να ανακοινώνεται επισήμως.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ