ΠΑΟΚ

Δύο μηνύσεις κατά Γούμενου

Δύο μηνύσεις κατά Γούμενου
Γουμενος

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να υποβάλει δυο μηνύσεις στον Γιάννη Γούμενο

Συγκεκριμένα οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσουν σε δύο μηνύσεις κατά του Γιάννη Γούμενου. Η μία για τις 778.000 ευρώ από την μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό και η άλλη για την μαύρη τρύπα των 5,7 εκ. ευρώ.
Παράλληλα οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή της χορηγίας που περιμένουν από την Πολιτεία, αυτής δηλαδή από την Αθήνα όπως είχε εκμυστηρευτεί ακόμα και στους παίκτες της ομάδας στην συνάντηση που είχε με τους παίκτες της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής.

Όσο για το ενδιαφέρον των Ιταλών επιχειρηματιών για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ; Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΠΑΕ, Απόστολο Οικονομίδη, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ότι έγινε συνάντηση μαζί τους στα Σκόπια ενώ όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπάρξουν και νέες επαφές.

Από την πλευρά τους οι Ιταλοί επιχειρηματίες φέρεται να ζήτησαν μία τελευταία αποτύπωση της κατάστασης που υπάρχει σήμερα στην ομάδα του ΠΑΟΚ κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο στην υπόθεση των Ιταλών, όσο και στην εξεύρεση χρημάτων προκειμένου να προχωρήσει η ΠΑΕ σε διακανονισμούς προς πρώην προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν να λαμβάνειν με σκοπό την εξασφάλιση τη συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό του Γιώργου Παράσχου μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με την SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας.

Παρών χθες ο Μαλεζάς αλλά δεν έκανε προπόνηση όπως θα συμβεί και για τις επόμενες 10 μέρες μετά το αποτέλεσμα των αιματολογικών εξετάσεων που είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα. Απών και ο Μπαλάφας λόγω πυρετού στον οποίο μάλιστα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει καταλήξει ως λύση ανάγκης για το κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Μελίσση. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ