ΑΡΗΣ

Δύσκολα για Σουάρεθ

Δύσκολα για Σουάρεθ
Όγιος

Δύσκολη φαντάζει αυτή τη στιγμή για τους "κιτρινόμαυρους" η απόκτηση του Ισπανού Σουάρεθ

Ο τεχνικός του Άρη, Γκιγιέρμο Όγιος, μπορεί να περνάει τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια του αλλά παρόλα αυτά βρίσκεται σε επαφή με τους διοικούντες της ΠΑΕ αλλά και τον Μαζίνιο για τα μεταγραφικά θέματα ώστε να ξεκαθαριστούν σε πρώτη φάση οι θέσεις στις οποίες η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η περίπτωση του Ισπανού Σουάρεθ φαίνεται να απομακρύνεται για το λόγο ότι στην Μπαρτσελόνα δείχνουν διατεθειμένοι να τον προωθήσουν στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν παίκτες που θα κληθούν από την ΠΑΕ να λύσουν τα συμβόλαια τους και ίσως μάλιστα υπάρχουν και σχετικές εκπλήξεις.

Μεταξύ αυτών που παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Άρη και το 2007 είναι ο Χρήστος Νάιντος. Ο αμυντικός της ομάδας είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του πέρυσι τέτοια εποχή όταν αντιμετώπιζε το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα στο τέλος του έτους να ολοκληρώνεται αλλά παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει στην ομάδα ή όχι.

Κατά τα άλλα τα αποτελέσματα της λεπτομερούς αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ευθύμης Κουλουχέρης έδειξαν ότι ο έμπειρος αμυντικός του Άρη μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα, όμως επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν για ρογμώδες κάταγμα στον ζυγωματικό.

Αυτό ήταν το τελικό πόρισμα για τον Κουλουχέρη ο οποίος όμως δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση, όπως αποφάνθηκε ο γιατρός της του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής. "Χρειάζεται απλώς μία ιατρική παρακολούθηση για μερικές ημέρες", τόνισε χαρακτηριστικά.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ