ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Δύσκολα η μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μίλαν"

"Δύσκολα η μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μίλαν"

Δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη χαρακτήρισε την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μίλαν ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των "ροσονέρι" Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει εκφράσει αρκετές φορές το θαυμασμό του για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Έτσι, τα ιταλικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία και "δημιούργησαν" ιστορίες και σενάρια για το πώς μπορεί να ολοκληρωθεί θετικά αυτή η μεταγραφή για την ομάδα του Μιλάνου.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προσφέρει τόσο μια άκρως δελεαστική πρόταση στη Ρεάλ, όσο και ένα "δυνατό" συμβόλαιο στον 26χρονο στάρ.

Έτσι, ο τεχνικός του ισπανικού συλλόγου με αφορμή αυτά τα «σενάρια» μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ λέγοντας αρχικά:

"Δ εν λέω ότι είναι αδύνατον γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις και ο Μπερλουσκόνι μπορεί να κάνει εξωφρενική προσφορά. Αλλά θα πρέπει να είναι εντελώς “τρελή” προσφορά γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Ρονάλντο είναι ένας φανταστικός παίκτης και δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να αντέξει το οικονομικό συμβόλαιο που του αξίζει. Ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει τον τελευταίο λόγο. Μόνο ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να σταματήσει τις “ορέξεις” της Μίλαν για την απόκτηση του Ρονάλντο".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ